:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Bocs hohgy kétszer de a szar fos neckép szopat engem
Űdv kolegák!
Ki tud nekem segíteni mennyibe kerül mostanába egy uj lánc ETZ 250 re.Elkezdtek letöredezni a görgök meg sok helyen feszül is a lánc.Szerintem megérett a cserére.
Szal ha valaki tudja az irjon
csa
Űdv kolegák!
Ki tud nekem segíteni mennyibe kerül mostanába egy uj lánc ETZ 250 re.Elkezdtek letöredezni a görgök meg sok helyen feszül is a lánc.Szerintem megérett a cserére.
Szal ha valaki tudja az irjon
csa
Én is a BME-n tanulok, de nekem senki nem tanít motorbütykölést! :((((
Az más, akkó nem szóltam! Én is a sisaktartós híve vagyok! Ha jól meghúzom, rá is ülhetek, soha nem áll el! De ezek a modern szarok.... :))))
Üdv: TiB
szevasztok!
ha venni akarok egy 251-est akkor mikre kell különös képpen odafigyelni?
mik a gyengéi ennek a tipusnak?
és miért fut oly kevés ebből a fajtából?
minden jót!
Én speciel a Műegyetemen tanulok, de szerintem ezt bármelyik műszakin megtanítják.
Akkor ez lenne a "grafitos" bevonat???
És ez teljes anyagmélségben van benne vagy az első 10 ezer km után lekopik róla?????
Fisi
Azért Tőled ettől komolyabb választ vártam volna! :)
Nos garfitos vagy sem??
Fisi
FISI!!!!A dugó azért sötét mert sokat volt a Török riviérán!:-)
Renbem a csövet félre rakom.A küllő ügyben meg hát én sem szoktam sűrűn venni(évente egyszer)igy hát nem vagy velem előrébb üdv bambi
Ja!!!
Petiéknek Nivája van, nekünk meg 2107- ünk amit a fater most b@szot össze! :((
Éppen a héten kezdtem neki a kijavításának- mármint a festés résznek.. ajjaj most elszóltam magam?!!! :)
Fisi
Hali!
Ma összeraktam a féknyerget. Hát 5 cm-mel szélesebb lett a vállam állítom. Mire benyomtam a helyére a két munkahengert. Aztán jött két haverom, mondtam nekik, hogy ezt nézzék meg (márminthogy a féknyerget). Nézegetik, nézegetik, majd megkérdezi az egyik, hogy "Ez is új?" "Mikor vetted?"
Sikerélmény. Aztán megnyugtattam őket, hogy csak felújítottam teljesen.
Amúgy itt mindenkinek Ladája és MZ-JEEE van?
Amúgy én is hasonlóképp, csak a Lada nem az enyém.
Peti!
ETZ-hez nem nagyon lehet kapni mifelénk. Én Simson qplungbowdentartót teszek helyette asszem. Az 250/db.
aakos!
És milyen egyetemen lehet ilyen tanulni?
MZoli!
A Simsonnal az alianznál (1444/év), az ETZ-vel is ide megyek majd.
Látom kint van a főoldalon a drágám gyújtásának képe, de hol van a cikkből a többi kép????
Hygy!
Jó lenne ha kint lennének a képek a cikkben, mert mint írtam így eléggé nehéz kitalálni mi is akar lenni a jó kis leírás!
Fisi
Bambi!
Az, hogy frankó nem biztos, de hogy helyenként saválló, az tuti! ::)
Amúgy igyekszem, de majd ha kész lesz.
Te csak hagyd békén a Fisi pénztárcáját!!! :))
Nem 16 nyelven beszél a tükör csak ennyibe van és kész! :(
Nem kell 1500- ért a palacsintasütő- akkor fent hagyhattam volna a gyári tükröket is! :))))
Ja és nincs tele lével a csávó, csak a villamossági szerelő tesója elküldi boltba próbalámpát veni- és EZ kerül pénzbe!!!! :P
Fisi
Bambi!!
Mitől setét szürke a török dugó??? Áttértek volna ők is a grafitos dugó készítésre????
Bambi! Milyen gyakran vásárolsz küllőt Csatáriéktól? Nem tudjuk úgy megoldani, hogy hozzád érkezik egy nagyobb szállítmány, és én abból vásárolok? Vagy ők elküldik Győrbe is postán?
Aha, jövő héten megyek Pestre, akkor odamegyek.
Lehet.Hogyan gondolod, Eljösz érte?
A rezóra rámozdulnék, ha lehet.
Van megint egy depo rezo,meg speed kormány,egy alkoholmentes söricilinért elvihető.:-)
Tibi te hallod-e :)
Ne féltsed te csak Fisi pénztárcáját :))) Tele van lével a csávó, vegyen csak komplett tükröt, mer neki nem jó a sima 1500-2000 Ft-os tükör, ami nekem van, és látni is lehet benne, nameg a sisakot is jól tartja, hanem neki extra kell :)) gumírozott, meg 16 nyelven beszélő :)) bizony ez pénzbe kerül.
Tükörlapot veszel ilyen aranyáron, Cimbi? Kössz, hogy megvédesz! :) Én domborított lapot 900-ért vettem Bp-n... csak arra nem emlékszem, hogy /darab, vagy /pár! Ha kell, megnézem neked!
Uff: TiB
Ne nézz tök hülének mán! :))) Írtam, hogy az egyik a bal deknit tartja, nem? Magyarul a legalsó baldeknitartócsavarra gondoltam! Az a kuplungtér leeresztője! :)
Pápá: TiB
Az akció tovább folytatódik :-) Akinek van kedve bekerülni a képgalériámba a motorjával, az küldje el levélben a képeket!!
Üdv!
Én villamosságszerelő vagyok, és nem osztom postás véleményét, igenis adj ki érte több pénzt, mert sokkal jobb!
Egyenletesebb a "karakterisztikája" jobban veszi a töltést, és kissebb kapacitású is elég, mint a savasból, pl 25 -es ETZ -be (ha rendben van az elektromos rendszere, és nincs rajta extrém fogyasztó) simán jó egy 5-6 Ah -s akku.
sorszám: 2867 (12924)
( előzmény: drtorokandras, 2004-06-25 19:12:23)
Nem javítom ki! :)
Közlöm, hogy ami neked van, és mostmár nekem is, az nem gyári :)
A gyári tényleg zsa, mer áthúz a fémtesten :) és nagy benne a zavarszűrő ellenállás is.
Doktor úr!
Akkumulátorból megfelelő a hagyományos is,
nem kell a pénzt szórni feleslegesen
az első idom elvileg érdekelne. Küldök e-mailban egy képet a fajta azonosítása végett.
sorszám: 2865 (12920)
( előzmény: drtorokandras, 2004-06-25 19:12:23)
Sziasztok!
Zselés aksival kapcsolatos tapasztalata kinek van? Érdemes annyival több pénzt kiadni érte? 9 amperórás aksit használtok?
Van egy eladó első idomom: narancssárga, a nagyobb típus (beápített Skoda index-el), egy-egy nem nagy repedés a műanyagon és a plexin. Mindez Miskolcon található, az árban megegyezünk, nem ezen akarnék meggazdagodni :-)
Fisi, gratula, szép nagyon a motorod.
Üdv:
Andris
Ja!!!
És javíttasd csak ki a cikkben azt a pontot, hogy aí gyári piap egy nagy sz@r!!!!
Ugye mintha te is fémtesteset vettél volna mostanában a tiédre???! :)
Meg hogy húztam a csíkot vele a szakadó esőben- emlékezz csak???!!
Fisi
Háát nem hiszem?!
A karbi vadi új, de egyébként tényleg sokkal jobb mint a régi volt! Csak el kell találnom a megfelelő főfúvóka- gyújtás arányt hozzá!
Gondolj bele!
Ehhez nem volt semmiféle leírás gépkönyv, mint a régi- meg az újabb csatos karbikhoz- tehát szinte én vagyok az első országszerte aki beleásta magát a finomításba!!!
Tükör egy pár mad' 4 ezer ft... :(((
Fisi
Uff cimbi!
Itthon vagyok, és gondoltam felnézek kicsit netre.
Nekem tudod mit szerezzél ? Két műanyag spirál lefogató patentot a lámpafejembe!
Amúgy sejtettem, hogy a tükröd nem lesz fasza.
Ja ha nyagyon tesztelős kedvedbe leszel, kerüljk egy karikát a régi karburátoroddal, szerintem kellemes meglepi lesz, és szerintem a hang egy része is a karbidból jön!
A pókembert meg ne bántsad!!! :)))
Majd augusztusban megszereljük a gépét a campingben, oszt' jobb lesz mint valaha!! :)))))
Fisi
Szia Peti barétom!!!
Hogyhogy itt, és ilyenkor??!! Hévégén ha lesz időm a Lada gitteléstől akkor ugrunk hozzád Dorkával, csak még a tülreim sincsenek meg, a f@sz üveges úgy elb@szta hogy rendelhetek két újat... :((
Úgyhogy inkább jövő héten!
Ja!
Megjött a dugó, naggyonminőségi darab- Szigeti szerint grafitos- amit azrté nem hiszek- bár eléggé sötétszürke színe van!!!
Bambi szerint a török dugók nem grafitosak?!! Na mindegy Futár Petinél igen olcsó volt- mindössze 4000 ft volt a szett!!! Máshol ezt 10 ezerért árulták...
Ja és nem lett rosszabb a mocim, mert azóta hogy beleraktam a 125- ös főfúvókát még nem mentem vele egy métert sem!
Vigyázz már ott vagyok mögötted erőteljesen- csak ne kattogna az a qrva dugó alapjáraton! :)))
Fisi
Ja nemsoká képek is lesznek a cikkhez, Fisi volt a fényképészem, meg az ő mocija volt a gyújtásbeállítás alany :)
Ja Fisikém, ne csodáld, hogy rosszabb letta mocid, mer nem voltál nálam utánállítani, meg a fúvókáid is buzeráltad, gyere el, oszt majd megizgatom a gépet, kap egy extra gyújtásértéket, és repül újra :)
Na ezt szeretem, ezek szerint volt értelme megírni a cikket!
Ja a múgy a 40-es hézag szemre is jó, inkább asz előgyújtás 2,5-3,0 értéke kényes a legtöbb ETZ -nél.
A könyök, meg azér sárgul, meg lilul, mer szar kisipari geci, mint minden alkatrész manapság, régen még szenet raktak az acélba, meg rendesen tudtak krómozni, és azokatz a cuccokat, amiket ma újként árulnak, 10 éve kidobták volna selejtbe.
Téves tibikém!
Csak eggy olajleeresztő vann, a másik a kapcsolásrögzítő, ezt nem nagyon kéne kivenni, mert lehet hogy nam a helyére megy, és a válto szarabb lesz tőle, lehet a te váltókarod is ettől remeg úgy, márha még nem cserélted le a rugót, amit mondtam :)
ÓÓÓÓÓÓ te háládatlan kutyafülű Aladár!!! :)))))
Nem szájalni, hanem csomagtartót venni Mz- re!!! :)))
Átadom a puszit, majd jövő hónapban valamikor felhívlak!
Addig is bírd ki- látom hiányzom már??! :P
Fisi
Megcsalsz, te szemét????? :))))))) Még te mondogattál a múltkor.... széééééép! :)))
u.i.: pusszancs Dorkának is! :)
Ha megnézed a könyvet, két olajleeresztő csavar van... Az más kérdés, hogy az egyik a bal deknit is fogja! :)))
Pumukli!
Megkaptad az emilemet????
Az oldalam címe:
http://kep.tar.hu/fisi
Mikor taizunk majd???? Ha kell telszám akkor mailben.
Fisi
:) Ezt most véletlenül tudom. Ezt tanulom az egyetemen.
kösz bambi,igazad volt letestelt,megoldotta a párom.
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|