:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Sajnos nem lehet letölteni! :(
Legalábbis a kis holland tudásommal arra jutottam, hogy 15 Holland forintért lehet(ett) megrendelni, ami az üres cd árából és a postaköltségböl áll. A klub nem nyer ezen, csak költségeket ruházza át. Letöltést nem láttam. Legalábbis nem egyben. De az oldalon meg tudod nézni a képeket, stb.
Ha lesz egy kis hely a vinyomon, akkor letöltöm az egész honlapot, és akkor mondjuk közkinccsé teszem zipben.
sorszám: 3772 (16725)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2004-09-21 22:30:05)
Szervusztok!
Tud valaki netan MZ ES 250/2-hoz elsosarvedot, es hatso lengescsillapitokat?
Kocce
Most találtam egy jó kis anygot MZ-hez, csak valahogy le is kéne tölteni.
MZ-cdrom, ez mond Nektek valamit, vagy esetleg valakinek meg is van?
Ja, és az oldal: http://motor.hobby.nl
Hol lehet letölteni?
Hali!!!!
Lenne 1 kérdésem: A közeljövőben szeretnék 1 MZ-t venni magamnak, és igazából két típusra gondoltam, ezek között variálok, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb.
1: MZ ETZ 250
2: MZ ETZ 251
Nos, melyiket ajánljátok jobban? Ha lehet, akkor PRO, + KONTRA módon írjátok le az előnyöket, + hátrányokat.
Én olyat is hallottam, már, hogy a kis MZ-k jobban elvannak találva, de igaz ez?
Ja, és 250, + 251 közül melyik van jobban eltalálva?
Esetleg valami LINK-etek, vagy leírásotok nincs ETZ 251-esről? Prospektus, ilyenek, termetes képekkel. Olyat már találtam, ahol bogarászni kell.
A válaszokért THX!!!!
Ez az én berúgó rugóm? Kísérleteim azt bizonyították, hogy a gép tökéletes, a hiba a lábamban volt. Azóta 10-böl 10-szer minden oké, csak eddig nem volt benne svung.
Ne kapálózzá mán annyit, mer igy is úgy is belefulladsz.
A rugó nem rúg akkorát, hogy fájjon.
Trivi?
Gexxx da akkorsem
Bambi,rugóügyben nem osztanál igazságot?!?!:-)
A met.hu szerint szombaton még esni fog, de vasárnap már napos lesz az idő. Igaz, hogy csak 10-15 fok lesz, de majd felöltözünk.
Szuper. Akkor már csak jó idö kellene - pedig nem azt jósolják sajnos.
Épp azért mondtam hogy előtte fussunk egy kört, hogy ne állatkodjunk a túrán.
kustib
Mert sose jössz velünk motorozni! Pedig még a klub honlapján is volt már hirdetve lepencei motorozás! :-) Ugye ugye?!
ciao
Semi
Az egész túrát a 100 feletti sebesség fogja jellemezni, vagy óvatosabb duhajok is részt vehetnek?
A túrára jön az asszony is, ami nem csak
a többletsúly miatt érdekes, hanem nagyon sikoltozna is. Azt megcsinálhatjuk hogy indulás előtt megyünk egy kört M1 biai bejárat - auchan kijárat - auchan bejárat - metro kijárat útvonalon. Nem mintha azt gondolnám hogy gyorsabb a motorom, de azért hátha:)
Hohó, Tib is előkerült. Alakul a molekula...
Hajra, Bambiiiiiiii!!!! Mutasd meg nekiiiiiii!!!!!! :))))) Megnézem már a térpéket, hol van ez a Lepence, ahova mindenki jár... Én csak Dobogókő, Esztergom utacskákon szoktam nyomulni, de ott is rég voltam... :((((
Üdv: TiB
Mi van Bambi? Kiszabadultál az orvvadászok fogsága alól? :-)
Az őzgida újra szabad!!!
Ott leszek Vasárnap.Az enyém még mindíg 126-ot megy összemérjük motorjainkat.Persze előnyben vagy,mert van köztünk kb 40 kg külőmbség a javadra,ami egy utas.Ha netám enyém gyorsabb akkor az én mérőegységem rossz.Nem baj mert a mocim akkor kb 150- 160-megy.:-)
Jó régen idegesítettelek benneteket, úgyhogy ez most hosszú lesz.
Vasárnap túrát tartunk: Budaörs, Perbál, Lepence, Esztergom, Dobogókő, stb. Rövid táv, sok kanyar. Találkozás a budaörsi Metro melletti benzinkútnál 10:00kor.
Tegnap vettem új motorosgatyát, amihez persze új térdprotektor-design dukál. Azt hiszem most a pwclefolyócső korszakomat élem, a térdvédő is ebből készült, melegen rédre hajtogatva. Van bélés is, sima szivacs tetőszigetelés:)
Azt nem tudom még, hogy a derékprotektort miből csináljam, merthogy annak a számára is készült zseb.
A motorosgatya méret után készült, erős anyag, bélelt, sok zsebű, és 6500Ft.
Mivel Bambi azt mondta hogy annyit nem mehet a motorom amit mondtam (21-es lánckerékkel 5-ösben 6000-et), ezért lemértem GPS-el. A programom szerint 137.5, a GPS szerint 139 a végsebessége,
szolidan 120 körüli utazóval. Aznap erős szél volt, szembeszélben 110, hátszélben 125 amit tud. Csak hogy dicsekedjek egy kicsit.
Végül is 2.82 körül lett emlékeim szerint.
Részvétem a gép miatt.
Ezt azért nem gondoltam volna, valakinek megérje MZ-t lopni.
A kurv@ anyját az ilyeneknek!!!
Üdv,
Péter
Üdv Mindenkinek!
Csak leírom, hátha segít: A hétvégén Bp. I. ker. Aranyhal utcából ellopták az MZ-met. UEZ-448, egyhén metálfekete fényezés, még egészen friss, a tank két oldalán a lábszárvédőm, már egy kicsit megmattosította, a tank bal oldalán lent, pedig gittig ki van kopva úgy 3 cm hosszan. Katonai kupuff van rajta, katonai lábtartó, és bal oldalt egy katonai csomagtartó van. A visszapillantól hiányzik a türkör. Nem mehet sokáig, mert pénteken már megint hajtókaros lett.
Ez van.
Üdv,
Zsandi
Hello!
Nekem van generatorom meg ilyesmiim,ha erdekel, kuldj mailt! hanibal@freemail.hu
Udv Devil
Sziasztok! MZ trophy 250 es hez kellene kapcsolási rajz kezelési útmutató meg ilyesmik! kérem aki tud segítsen! előre is köszönöm!
Jaa,az előgyújtás értéke 2,5+0,5mm,tehát inkább 2,8-ra lőjjétek be.
Sziasztok!
Szükségem lenne ETZ generátorra, egyenirányitó diódasorra, stb., hogy át tudjam alakítani a TS 250/1-em 12V-ra. Elöre is köszi!
Sziasztok!
Érdeklődnék nem tud e valaki 250-es etz
blokkot papirosat eladot?
Sajna az enyémet nem lehet eredetiség vizsgán átrugdalni.
Ja veszprém környékén.
20/446-5679
Köszi a tippeket, lehet, hogy tényleg nincs semmi baj a géppel, hanem én rúgtam párszor rosszul, erre lerúgott és azóta parázok, ami újabb rossz rúgásokat eredményez. Ismer valaki egy MZ-s pszichológust? :-)
Ha újra lesz digitális gépem, csinálok. Amúgy az oldalsók gyári simson csomik, minimális átalakítással, amihez a Zichy-ben lehet(ett) koffert kapni. A hátsót meg az ecserin gubiztam. Az összekötő merevítés házi barkács hidegen hajlítva, csavarozva (20*4-es laposvas). A nagy túra előtt kellett, nem bírta a sok cuccot hátul.
Hali
Békéscsaba Kétegyházi út legvégén.
De nem csak 8000-nél van ez a hang
kb 4-5 ezernél csinálja és csak akkor ha visszaengedem a gázt.
Ja és egyébként elég jól birja a magas fordulatot mondjuk ezt meg is követelem a mocimtól.
nincs is . egyszerüen arról van szó , hogy elöbb következik be a robbanás mint ahogy a berugómechanizmus szétkapcsolna. erőteljes , lendületes rugással ez kiküszöbölhető.
Lehet, hogy legyorsulsz, mert szar a karbim, de viszont ha ideadod a mocidat, akkor megmutathatom, hogy kell mz-vel krosszozni;-)
Ja, és ez a visszarúgó rugó szerintem akkor is hülyeség. Abban nem lehet akkora erő. És szerintem Bambi is ezt mondaná
De mint látom, a kipuffos témában már egy véleményen vagyunk. Fejlődsz ;-)
Tényleg, hol van Bambi??? Elrabolta egy orvvadász? :-)
GeXxX legyorsullak apám,mint a szééél!!:DD
A boltban kapható kipuff tényleg gagyi,olyan a hangja,mintha konzervdobozból hajlították volna. Inkább polírozok egy gyárit napokig..
Amúgy nem hiszem,hogy a kipuff a gond (bár bátyámnál előfordult egyszer),inkább gyújtás és karbiállítás!
Az én kifúrt kipuffom nem dugul el,az tuti!:DD
BAMBiiiii,védj meeeeg visszahúzó-rugó ügyben!!:-))
Üveggyapot helyett jó kis hosszú esztergaforgácsot kell bele tenni. Általában a vastelepeken ládaszámra álnak. Az életben nem köpködi ki. Dudás Sándor barátom tanácsa, ki is próbáltam, be is vált - egészen egy megszakítóbeégésig, amikor tologattam a makacs paripát, és egyszerre egy frenetikus bedurranástól kinyílt a dob vége mint a tubarózsa. :)
Cegléden lehet kapni bontott alkatrészeket. Többet egyelőre nem tudok mondani, csak egy telszám van. Majd utánanézek hétvégén...
Hello Mz-sek! tudna valaki segíteni hogy hol vannak motorbontók? előre is kössz!
Lehetne egy egy kérésem?
Tudnál készíteni a csomagtartókról még pár részletes képet, (felfüggesztési pontok, stb.), meg esetleg mérteket; ide: rorik@elte.hu . Nagyon f*sza a kialakításuk, valszeg apámmal nekiállok hegeszteni egyet vmikor.
Én kipróbáltam sztenderen a cuccot. 8000 fölött pörgött és 140 fölé ment a mutató. Nem mentem tuvább húzni, nehogy meghaljanak az órák. :)
A 8000 ford. már javában túl van a szétesés határán... Milyen hangokat szeretnél???? Örülj, hogy a hajtókar nem a henger oldalán kandikál ki!
Üdv: TiB
7 év és 30000 km komoly hiba nélküli motorozás után most eladom az ETZ 251-es barátomat. 1990-es évjárat, eredeti állapotban, eredeti fényezéssel, oldal- és hátsó csomagtartókkal felszerelve. (Fotók itt!
Irányár: 120000 Ft
Mégvalami:Cimborám 251esén sportdob van.Én mentem vele és alacson fordulaton fura mód jól huzott de ez vszinu a dob miatt.Csak egy picit hangos mer kipökötte az üveggyapotot
Szerintem az utángyártott dob egy szar.Nincs benne elég fojtás a gépem csak erőlködik amikor pörgetem.Ha valaki tud a gépére gyári dobot azt tegyen rá.Asse baj ha kopott vagy egy picit meg van nyomva de a gyári az a legjobb.Katonait még nem használtam enyémre de arrol is hallottam jokat.Az utángyártott könyököm szépen belilult de szerintem az jol néz ki
Üdv
Hali
Nekem pörög 8000-t csak az a baj ha visszaengedem a gázt akkor fura hangokat ad ki a henger környékéről és fogalmam sincs mitől ha esetleg ismered ezt a problémát akkor tudsz segíteni? (de birja a magas fordulatot jól vannak összerakva az etz-k):)
Előre is kösz.
Üdv.: Pet
Hali
Nekem pörög 8000-t csak az a baj ha visszaengedem a gázt akkor fura hangokat ad ki a henger környékéről és fogalmam sincs mitől ha esetleg ismered ezt a problémát akkor tudsz segíteni? (de birja a magas fordulatot jól vannak összerakva az etz-k):)
Előre is kösz.
szóval, a tüneteid alapján én sem hinném, hogy csak kipufogó lenne. A 125-öse apámnak csinált ilyet, neki akkor kiégettük a kiput, de nem sokat javult. Aztán állítottunk egy nagyon profi gyújtást, új gyergyát kapott(mivel a régi be volt köove->vagyis sokat kapott) és beállítottuk a karbit, miután rendesen kipucoltuk. És láss csodát, ugrik, megy meg minden. Szóval azért mielőtt egy minimálisan 5000-es tételbe belecsapsz ezeket azért próbáldd végig:)
Tsövi
hehe, akkor az enyémmel vmi gáz van mert olyan 7500-at simán pörög:)
a felé nem mertem még nyomni mert ugye nyolcig mér az óra:))))
Nem pörög tovább 5500- 6000- nél???!!
Ember!!!
Mennyit kéne hogy pörögjön neked az a szerncsétlen motor???
Fisi
Hali
Én láttam 4800ft-ért sport dobot.
A gyári 7100ft.
Én bontóba vettem az enyémre (mondjuk újat) de szerintem ott próbálkozz mert általában olcsó.
Én nemrég láttam 13000FT-ért 1 felújítottat, de az Békés-megye ( itt minden méregdrága).
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|