:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Steelheart!
Boldog névnapot!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Én nem is fogok ma vezetni, mert már nyomtunk egy "tőtetet" haverommal. :)
Boldog karácsonyt mindenkinek !
Most ne motorozzatok, úgyis tiszta jég volt ma reggel minden, én is csak azért tettem, hogy a kedves ügyfeleknek legyen napilap a karácsonyi ebéd utáni pihengetéshez. Egyetek sokat, most nem fogyózik senki, örüljetek a családnak, és a jó meleg lakásból ki se bújjatok, amíg nem muszáj.
Hát, a haverom pont úgy járt a múlt hónapban, mint postás barátunk. Ezek után én legalábbis átalakítanám belső csaposra (hozzá való új gyűrűkkel természetesen), az azért biztonságosabb.
Majd küldök be képet a motorjaimról. Csak le kéne menni a garázsba lefényképezni őket.
Szép munka!
Most úgy elgondolkoztam, hogy betegyem-e a TS-be a fasza 1800 ft-os dugót?
A srác akkora gyűrűt adott hozzá, hogy majdnek 250-es be jó lenne. :)
Szuóval még gyűrüt is köszörülhetek.
Dugattyú kérdésében konkrét tapasztalat itt: http://tizedes.uw.hu
Pumukli!
Mit is mondhatnék,ez Magyarország!?
Szívesen segítek bármiben,ha tudok, soxor nekem is tele a hócipőm a Volánnal!
Van új számom: 06-70-582-03-02
Minden jószocimotoros embernek kellemetes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!
Kicsit most be vagyok rágva, ezért belekezdtem a Volánt lejáratni szándékozó agresszív kampányomba. :-) Megbüntettek 5.000 Ft-ra, pedig nem érzem magam hibásnak.. Klikk!
Szerintem mész még vele kb. 7- et és kidobhatod!!??
De Tib török dugója szerintem még elmegy majd még egyszer annyit mint a tied fúrásig!?
Fisi
Sziasztok!
Esztergályos munkát vállalok!!
Bárkinek bármire szüksége van, küldje el levélben a woodoo2@freemail.hu címre!
Én is jártam magyar dugóval, nekem sem volt vele bajom... Aztán fúrás után volt mégegy magyar dugóm, amit kétszer megállítottam a hengerben, utána váltottam törökre, és ez jobban bejött nekem. Ennyi.
Üdv: TiB
Hi!
En Petinel vettem csh gyuruket, meg a pasi, aki furta olyan bertat rakott bele, mint Peti magyar dugoja. Benne van min 7e km, s semmi baja, megy 140et.Csak a szar CPI-t kellett kidobni, mert azzal megragadt...
Kik voltak ezek az elvetemült kontárok??:-(
Hello
Nekem van otthon egy hengerem (+dugó) amit elrontottak. Nekik a következő módon sikerült:
1. A dugót a megadott helyen mérték (a szoknya fölött) de nem ott volt a leg vastagabb így kissé szoros lett.
2. Kissé eltértek a derékszögtől, de nem zavarta őket, a hajtókart kissé megnyomták oldalra, és így már rá is tették a hengert!
Az eredmény az lett hogy az MZ 90-et bírt menni, de tartósan inkább olyan 70 körül mert 90- nél már nagyon melegedett, A srác kb.1 évig így járt vele, mert azt mondták neki hogy ez így jó, még járatni kell és akkor bekopnak a dolgok!!! Na de egyszercsak hipp hopp megállt. (Mint kiderítettem az egyik felömlőben megakadt a dugó, és ettől kissé eldeformálódott benne minden alkatrész.)
3. A srác ekkor visszavitte, mert 1 év garit vállaltak rá, és ott valamit csináltak is vele amitől elindult (De nem cseréltek semmit!!!!) és irdatlan hangokat hallatott, de működött!
Ekkor vettem meg én (szinte ingyen), és az otthoni készletből kapott egy hengert + egy dugót. Amivel jártam is egy darabig, azután később még egy főtengely felújításon is átesett, és azóta maga a tökély!
A hengert még otthon őrzöm, iszonyatosan néz ki, nem is értem mitöl működött. A dugattyút meg egyszerűen megcsiszolták ahol megakadt és kész!
Az hogy mindkettőből hiányzik egy fél köbméter az nem érdekelte őket.
Üdv Attila
hali
van MZ ETZ 150-es videoim, ha akarjátok feltoltom,
a motor elado :)
lucaska@gmail.com
Sziasztok!
Aki tudna egy pár eladó oldaldobozt a 250-es ETZ-mre, az válaszoljon lécci, vagy írjon mélt nekem! És olcsó legyen ám! előre is köszönöm! bocs, hogy nem témába vág... drisa
Hi!
Gyárit nemigen lehet találni... És kurva drága! Nekem a török bevált! 4000 Ft körül van, és majdnem gyári minőség! Futárpeti tartja. Megmértem egy magyar, meg egy török dugót, és 40g volt a különbség! :) Tényleg szar az a magyar! :(
Üdv: TiB
Bocs a furatásnál nem kérdöjel van
A furatást el tom intézni.(pont) :)
tényleg csak kíváncsiságból: mit lehet egy szimpla henger fúrásán/hónolásán elrontani?
Üdv urak!
Kérdésem van: Pesten lehet kapni gyári dugót?Mennyiér? Ha nics milyet kéne használni a magyar utángyártott helyett és olyat hol lehet kapni?
második tulméret kellene ~70mm. A furatást már eltom intézni?
Előre is kössz
Egy eléggé elvetemült kezdeményezéssel jöttem elő a TUNING, FEJLESZTÉS fórumon. Olvassátok el ott a 288. hozzászólást. Várom a reakciókat!
Pool
A 4 Kelemen műhelye Csepelen van, az ipari parkban, tényleg rossz a híre.
A Peti a Gyömrőin furat.Nekem azt mondta.
Zapkörte!
Bátor ember vagy, ha ilyeneket mersz ajánlani.Zichybe furatni?Inkább rohadjon rám a bőrdzseki.Nem a Petivel van a gond, hanem a 4kelemen féle gépműhely olyan, hogy budikefenyelet se bíznék rájuk.
szerintem először mutasd meg a gépműhelyben, nézzék meg órával, hogy melyik túlméretre tudják fúrni, oszt ahhoz rendelj dugót. De szerintem még jobb, ha úgy ahogy van elviszed a zichy jenő utcába a 4kelemenhez vagy a Futár Petihez, oszt ők majd mindent elintéznek, visszakapod illesztett dugóval, max a gyűrűkön kell egy-két resszentést csinálni.
Hello mindenki!!
Honnan lehet és mennyiért rendelni török dugót ??
Sürgős lenne. És szerintetek, hogy kéne, hogy először rendelem meg az 1. túlméretes dugót aztán furatom , vagy fodítva??
Előre is kössz
Sziasztok!!!
Tudna vki segíteni, hogy ETZ150-hez hol találok a henger átalakításához leírást, rajzokat stb...?
Előre is köszi!
A kerék pedig csak forog,forog és forog...
:-))
Hali!
Én nem értem. 2-es sebességben 60km/h megy, 3. sebességben 80km/h-t 4. ben 90km/h megáll a mutató megy többet a 150-es ts em. Bambi CCCCCOOOOLLLL a 250 ts-eid!! Most néztem a galériában
minden hiányzó cucc van az ETZdhez.
Valaki írta régebben, hogy km órás lámpát szeretne. A ts lámpára gondoltál? Az is van
snip21:
Hali!
A DF-ről lehúzott vezeték, és a légszűrőház közt kellene ellenállást mérni. Bocs, ha a fesszabra lehetett érteni.
A dióda sor D+ kivezetésén az akkumulátoréval megegyező feszültségnek kellene lenni. A 61-esen általad mért, a fordulatszámtól függő feszültség arra utal, hogy minimális a gerjesztés, vagy egyáltalán nincs is.
Mi van Bambi, egyből magadra vetted, mi?
Jó étvágyat, Bambi mester! :-))
Én már ettem...
Üdv,
Zsandi
Én sem tudok németül, csak annyit ami a stoppoláshoz kell. De megkérdeztem a babelfish-t, aki azt mondta:
A 250 köbcentiméteres MZ Trophy Sport Schopauból. A férfiaknak akik tudnak vezetni.
Bambi!
Ha fenn leszel, jelentkezz! Megjött a diákhitel, megvenném a dugattyút.
Végre!! Megvannak az adatok! Megvan minden! Köszi szépen! Indulok is bevásárolni... :)
ezt találtam:
http://www.mz-b.de/miraculis/aw/mz/text/etz150e/etz150e.html
itt mindent megtalálsz.
www.mz-b.de
Valami ilyesmio címen sok MZ-hez van alkatrészkatalógus.
kár hogy nem férek hozzá.kibaszott céges hálózati proxy letiltja a freewebet.
Látjátok, ezért jött létre az mzklub....
(www.mzklub.hu)
HOL?? Itt nemigen... (etz 150)
kellene csinálni rovatot a visszatérő kérdéseknek . csapágyakról találsz anyagot a "szakirodalom" menüpont alatt.
Pool!
Tudtommal Te nem tudsz szlováql?!!!
Vagy talán csehül dumcsizol a motoroddal??
:DDD
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|