:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Táborfalván egy cég után gyártással foglalkozik. láttam náluk könyököket, dobokat, kormányokat, árat nem tudok mondani, mert csak es könyököt vettem tölük.
Kellene lenni itt a szakirodalomban olyan bekötésnek is... Nincs???
TiB
Sziasztok! Most regisztráltam magam és szeretném a segítségeteket kérni! van egy 1958-as 250ccm es Jawam, ami 6V os MZ álló és forgó résszel lett felszerelve. vettünk hozzá egy 6V-os elektronikus fesszabályozót, csak az a gáz, hogy a " B+, D+, 61, DF, D- " lábakat nem tudom, hogy hova kell bekötni, ugyanis az interneten nem találtam egy olyan kapcsolási rajzot sem, amin rajta lenne az összes jelölés! a segítségetek SOS-ben kéne a cerberusz@msn.com -ra! Előre is köszi mindent!
Sziasztok,
Tavasz környékén megválnék piros ETZ-250-es gépcsodámtól, mivel hirtelen elmebaj hatására lefoglalóztam egy másik motort.
Én csak tavaly nyáron vettem, előtte 1983 óta egy srácé volt, összesen 11.000 km van benne.
Átszereltettem tárcsafékesre, mert ez még a dobfékes széria volt (+ mindent kicserélt rajta egy szerelő srác, amit szükségesnek látott).
Nem vagyok szakértő, de szerintem minden oké vele, mindössze a kipufogó rozsdás kissé és az egyik deklin pattogzott fel a festék.
Műszaki 2007-ig (ha jól emlékszem, nyáron csináltattam).
Extra: csomagtartó, hátsó ködlámpa, BMW indexek (ez nem vicc...)
Februárig végéig nem nagyon tudom előszedni, mert Apámnál van elrámolva télire, de ha valakit érdekel, írjon egy mailt, aztán megbeszéljük, hogyan tovább.
Ja, olyan 90.000 Ft körüli irányárra gondoltam.
Üdv:
G.
mzoli, koszonom az akkus infot - en is remelem, hogy nem tettem tonkre.
Bocs, már ha a dobozokra gondoltál, de a többinek is ott van az ára, a "Kép leírása" résznél.
Helló! A 13. képnél ott van az ára: 5900 Ft/db!
Érdekelne az új is. Tudnál róla bővebben irni?
Bocs, Péternek szántam a kérdést...
Helló!
Azt hiszem én vagyok a balek, de sajnos nem találtam meg az árakat az oldalon.
Hol kell keressem őket?
üdv.
halika
uj kipuf is jo lenne?
A balatonfűzfői Szatuna Kft gyártja őket vagy megvehetőek a Motorrad üzleteiben (drágábban).
Szia Péter!
Azok a dobozok a képen nem eladók véletlenül? :-)
Vagy esetleg meg tudnád mondani, merre lehet beszerezni ilyeneket?
kösz
Segítsetek! A 125-ös TS-em mindössze 75-öt megy. Nem tudom mi lehet a Gyíkja! 3 éve lett motorikusan felújítva. Egyszer néztem meg a végét az 98 volt. azóta mentem vele kb 5000 km-t. Írjatok kérlek, hogy mi lehet szerintetek a baja. Köszi!!!!
Csinálhatnál belőle egy jó kis cikket,tapasztalatokról stb,hogy elérhető legyen itt a szocin!
Anno nekem kétféle blokkidomot is mutattak,1 kicsit és egy nagyot (amit meg is vettem).
Az én fejidomom nincs is ott,pedig annál még kisebb is volt nekik,szintén index nélküli.
Hátsó dobozt nem mutattak? Látom legalább már megint van katalógusuk:-)
Sziasztok!
Voltam Szatunáéknál, lefényképeztem az MZ-re való idomokat, és odaírtam az árakat a fényképekhez (egy fajtából csak egyhez). Vállalnak postai szállítást is; olyan idom most épp nem volt, ami csak kis plexiből áll, és nincs benne az index (sport, ill. gericke).
a képek itt vannak: http://kep.tar.hu/gyebnar
Üdv,
Péter
Szerintem ha komolyan érdekel, hívd fel telefonon! Nem hinném, hogy szokta olvasni a fórumot, valószínűleg csak a hirdetéseit szokta idemásolni, mindig ugyanazzal a szöveggel!
Hello Streetes!
Érdekelne TS250/1 kipufogó!Tudnál-e ebben segíteni??
Csak örülök, hogy egy "jó ügy" is szerepel a médiában!!!
Na meg egy kis reklám, mármint az oldalnak!!!
Sziasztok!!!
Hallotátok a ma reggeli FIKSZ rádió MENETSZÉL című adását, amiben az oldalról volt szó?
Annyira nem fontos most, csak érdeklődtem, de azért köszönöm.
A kipuffgyártó elérhetőségét meg tudnád adni?
Táborfalva /pest megye déli része/ ha neked mesze van postai uton segitek részleteket privibe.
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és JAWA hoz kell! Új és bontott alkatrészek jóval bolti ár alatt! ETZ,TS,Trophy, S51, S50, Schwalbe stb.... Írj vagy hívj mindent megoldunk!! 5000 ft felett Bp.-en ingyenes kiszállítással! Alkatrészek postai utánvéttel is!! 0630 4096093
Engem érdekel a 70,45 ös dugó.Kérdés hogy mennyiér adod és hogy a pontos méret 70,45 vagy esetleg 70,46.Illetve hogy joeaz ha az illesztési hézag nem 4 hanem 5 század?
Azér kérdem mer 70,5re biztos meg tudják furni a hengert nekem.
üdv
Hali.
1, keresek ES tükröt kormány végére valot, jobbost , ha csak a szára van meg az is jó lenne.
2, tanátam egy hejet ahol kipufogokat ,könyököket gyártanak,vettem egy könyököt jónak tunik.kormányuk is van.
Üdvözlet Mindannyiótoknak!
Segítségetekre volna szükségem!Keresek egy nagyon polír,nagyon zsír,jogállásában teljesen problémamentes,lehetőleg műszaki vizsgával is rendelkező,kifogástalan motorikus és esztétikailag is pozitív értékeket felmutatni tudó ETZ-125-öst!Amennyiben bármelyőtöknek van megfelelő ajánlata,kérem,hogy küldjön E-mailt!Nagyon fontos lenne,s lehetőleg minél előbb!Segítségeteket a pozitív válasz reményében előre is megköszönöm,maradok tisztelettel:Ironpig
az szívás.Akkor ugrott a buli, azért kösz.
Csak ETZ dugóm van még 70,45-ös
Bambi!
Ha még megvan a 70-es gyári /1 dugatttyúd, megvenném.
Ha még aktuális, jelentkezz!
Állórésztekercsem van tz-hez ha az kell.
próbáld felcserélni a szénkefékre menő vezetékeket! Lehet, hogy ők is elcserélték...
Gexxx,
Te nyertél a lovaskocsival. :-)
Na, aki meg akarja nézni a Rometes képeket, mostmá lehet!
Sztem érdemes belepillantani!
Üdv!
Ádi
a fv helyett inkább fw :)
tehát gexxx.fw.hu
üdv: Gexxx
Tomóka HI!!Ajánlom Figyelmedbe a gexxx nevű sorstársunk honlapját gexxx.fv.hu Ezen letölthető a 250-es szerelési könyve(45 perc)és első osztájú rajz van a hidról.Meg más egyéb balhés dolog.Mi a baja a motorodnak? Egyébként kösz,hogy nem felejtettél el!!
Naa! Lehet hogy MZ fórum de ne szidjuk má a Rometet! Tegnap előszedtük haverral a Rometemet a sufni mélyéről ahol egy éve állt nyitott hengerrel (nem volt benn gyertya) és nem volt semmi baja!!! Aszittem majd jól be lesz rohadva a henger, de nem. Csak a karbit kellet kipucolni, aztán ment is. Asszem még ma este felteszem a képeket a Rometezésről a http://kep.tar.hu/steelheart6 címre. Ha valakit érdekel.
Üdv!
Ádi
aki azé még MZ-s marad, csak jó volt kicsit hülyéskedni :-)
Én elvittem, potom pénzért lecserélték réz gyűrűkre (összesen volt kb 3000huf), de azóta nincs töltés.Hétvégén azt buheráltuk.Egy másik forgórésszel volt töltés, tehát valahol a javítottal lesz a baj.(Ránézésre és mért adatokra ugyanaz a kettő, csak egyik grafit gyűrűs a másik meg réz.)Lehet hogy másfajta szénkefe kell hozzá? Remélem a héten kiderül a baki. üdv.
miki63!
a szerelőhid nem egészen úgy működött ahogy én azt elképzeltem! a blokk széthuzatáshoz jó volt,de a főtengely kinyomásakor akadtak gondok . valahogy a csavarfuratok nem oda kerültek ahova kellett volna.pedig ráhagyással csináltam.
Nem megmondtam, hogy hülye vagy??? :P :))))))))))))
A Józsi bácsi lova...
(Hőőőőőő)
:)
Ha már a kérdéseknél tartunk: milyen jármű az, ami hőre lassul? :-)
Nem te nyomtad meg már 5-ször? :P
Ki használ még rajtam kívül görkoris protektort? :-DDD
Mi az: indul pöcre hidegen melegen, melegen elgyengül, alapjárat meg elmegy de nincs kikopva? Különben rometról van szó és remélem nem haragszotok az ide nem illő márka miatt. :)Köszi!
Köszi még gondolkodom a dolgon!
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|