MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
150- be tuti nem 260- at ír a könyv!!!
Az a 250- be való!!!
fisi
emcett!!!
Már írtam ide neked egyszer!! MEgvannak még a fúvókák amiket BAmbi gyártott kivéve a 125- öt mert az a karbiban volt azzal adtam el!!!
118- tól van 140- ig asszem hová valósi vagy?? Röffenjünk össze vagy valami a többit megboltoljuk!!!:)
fisi
pumukli megnéztem, a könyve zm 14-260 at ír elő ami szerintem 260-as hőértékű gyertya amit kicsit sokallok nagyon sokallok!
kistz150 ha beigezolódik hogy rossz a gyujtásbeállításod akkor a cikkek közül olvasd el a etz250 gyujtásbeállítását csak a főtengelyt forgásirányosan tekerd egy 3/4 et utánna ragd fel a próbalámpa csipeszét a megszakító csavarjára a másik felét azt a ceruza szerűséget meg" szurd be " a henger bordái közé! a többi már le an írva a cikkben!
Keats
Tisztelt Miki63
Szerintem az nem gyári hogy ha kiveszed a kulcsot akkor működik a villogód mert nem elsődleges áramellátási szempontból!
Mivel a motorunk kapcsolási rajza megegyezik ezért én javaslom hogy a szakirodalom menü alól szedd le a szoci motorok kapcsolási rajzait és tisztázd le a kapcsolását.Neked az Mz 12volt -os kell belőle.
Tisztelt pumukli!
Mert nekem etz 125-ösöm van és beletettem egy beru ultra 225-ös hőértékű gyertyát és bekormozta ,nem ment rendesen, meg-megálogatott stb....
ez a válasz a kérdésedre , ha ellenvéleményed van várom a fórumra és megbeszéljük!
Helló mindenkinek!
A 250-es tz-men a villogót akkor is lehet működtetni ha nincs benne a kulcs.El van gányolva vagy ez igy jó?
Kösz a segitséget.
Nem hinném, hogy egy 175-ös hőértékű gyertya jó választás lenne.. Szerinted miért az?
Igen, ha véletlenül nincs kedved visszaszaladni a kulcsért, egy csavarhúzó simán megteszi. Ez miért buhera? Szerintem így van tervezve.
Szerintem az a buhera, ha mindenféle plusz gyújtáskapcsolókat szerelsz rá. Két okból is:
Az egyik ok az, hogy az MZ típusú motorkerékpár lopásvédelme a megfelelően leputtyadt kinézet és a különböző trükkös indítási procedúrákat igénylő műszaki hibák által kiviteleztetik.
A másik ok pedig az, hogy a további gyújtáskapcsoló hozzáadása által a tolvajt rákényszeríted arra, buherálja a motorodat (na, ez már ungarische buhera), valamint az esetleg elkövetkező veteránvizsgán hosszas magyarázkodásra fogsz kényszerülni.
;)
Helló kistz150
Az én tippem a gyertya rakj bele 175-ös hőértékű Izolátort és nézd meg a gyujtásodat szerintem túl nagy az előgyujtási értéked ezért nem húz alacsony fordulaton és ezért pörgeted = magas fogyasztás ! Nézd meg ezeket ha nem működik írj be a fórúmra és segítek még ha gondolod!
Keats
Tegyél egy plussz kulcsos kapcsolot a "tarfó + körébe" és már meg is van oldva.
Helló MZ/X-TS125.
Te streetfajgtereztél a múlthétvégén Szöllősi Petivel?
A tűt tedd feljebb. Lehet, hogy ez se segít, ha a főfúka tartó van nagyon kiverődve. Néha lehet olyant is kapni, de nekem valami nagyon pocsék után gyártott hoz volt szerencsém, vagy másfél, két milivel hosszabb volt az eredetinél.Nem taglalom, mennyit szívtam, mire így is be tudtam állítani.A sötét szürke gyertya még nem is akkora gáz, ha nagyon rosszul van beállítva, fekete olajos korom fedi.Azért nézd meg a légszűrőt is, néha megtéveszti az embert, ha el van tömődve.Akkor nem üzemanyagot kap sokat, hanem levegőt keveset.
Valaki nem tud alkatrészeket ETZ 251-hez???? Esetleg valakinek nincs bontott 251-ese????
Fontos lenne, mert 1 srác most árul 1-et 40000-ért, küldött képeket, de hiányzik róla néhány apróság. (tényleg apróság, működést nem befolyásolja) Csak, akkor vágnék neki, ha tudom, hogy felbírom újítani gyári állapotúra. Na, akkor valaki????
Megköszönném!!!!
:)))
Szisztok!
ETZ150-el lenne egy kis problémám.
Nem tudom normálisan beállítani a karbit, sokat kap állandóan (sokat is fogyaszt). A fúvókák gyárik, a benzinszint a jelölésnél, a tű fentről a másodikban. A gyertya nem ég ki őzbarnára (sötét szürke), NGK B8HS. Ja, és a levegőcsavart ki kell tekerni legalább 5 fordulatot. Ha valakinek van valami tippje, írjon akár emilt is. Köszi, Dani
Helló Péter mz!
Én Törökszentmiklóson lakom, szerintem Szombathelyen is van bolt, indítás nélkül is megy vele minden.
Szia Addi! Csomag kész postára adás küszöbén áll.
Szeva!
Onnan látod, hogy egész álló nap csak aludna, nem hajlandó dolgozni, nehezen reagál, te meg állandóan csak pörölsz vele. Ja, a súlya meg egyre nő, mert eszik, mint az állat. Komolyra fordítva a szót, miből vetted észre, hogy ellustult, vagy már így vetted?
Ezzel az erővel csvarhúzóval is működtehetném. Azért ne menjünk már át a korábban sokat szidott ungarische buhera nívójára ha lehet. Arra gondoltam, hogy vagy vmi kisebb méretű zárat hozzákombinálni ami működtetné az eredeti gyujtáskapcsolót, vagy vmi eleve olyan kivitelű kapcsoló beépítésére.
Heló leirná valaki hogy mozognak a fesszab-ban az érintkezők.PL ha a motor mellett állsz balról és a hátsó érintkező behúz e ha el van inditva?
Heló kösz a választ hol laksz?Szombathelyen van bolt?Vagy arra nem vagy ismerős?Ezzel a 12ah-ával inditás nélkül is minden működik?
Sziasztok!
Miben jelentkezik az, ha egy motor el van lustulva? Hogyan lehet visszaerősíteni?
Szerintem is sőt eccer vettem egy blokkot aminek a gazdája ugyanezel a problémával küzdve ugyesen belefeszegetett a szerencsétlen aludeknibe acél pájszerrel mikor nem pattant még mindig el neki feladta de a dekni persze használhatatlan.Szóval VEDDLE A FORD MÉRŐ HAJTÓCSAVARJÁT.is
utána jöhet a pájszer:))))
Nem ismerem a tipust, de szerintem a kuplung csavar nem engedi.:-)
mckecso008
de a letöltések alól kapcsolási rajzok szoci motorokhoz cím alatt letöltheted neked az mz 12v kell belőle!
mckecso008
Már elkültem remélem megkapod!
egyéblént a kacsolási rajzon nincsenek szavak csak egy rajz !
hali
van eladó etz 250-35eft(működik,szép)
etz 150-24eft(nem működik,de szép)
a motorokhoz papirom sajna nincs,de leellenőriztettem és nem lopottak.
tel:0620/3-871590
Van egy 251-es ETZ-m!Nem tudom egyszerűen leszedni a kuplung oldali blokkfelet,SEGÍTSETEK!OLajat leengedtem,mert a berúgókar tengelyével van valami feltehetőleg!Csavarokat ki,és meg sem jön le akad,miért!!!?????
Helló mindenkinek!
Nem tudja valaki hogy MZ-hez lehet-e valahonnan szerezni TS 125 matricát?
Nagyon kéne aki tud szerezni az írjon!
Előre is kösz
Péter mz!
Egy új akksi 4000 körül van ehhez még kell savat venni ami 150 ft.
Én is nemrég vettem a tipusa Banner 6V 12 Ah
Csá!
Van nekem egy MZ ETZ 125 e tipusú motorom. És ahoz kéne nekem az elekrtonikus bekötése(magyar nyelvű). Ha megvan akkor küld már el.
Előre is kösszi!
Csá!
Van nekem egy MZ ETZ 125 e tipusú motorom. És ahoz kéne nekem az elekrtonikus bekötése. Ha megvan akkor küld már el:
Előre is kösszi!
Az NDK-ban nem volt szükség a motorkerékpár komolyabb lezárására. Egyébként is távol áll a poroszoktól a lopás gondolata, ráadásul a párttitkár motorját ellopni káros az egészségre:)
Az ETZ gyújtáskapcsolót minden átalakítás nélkül lehet lapos kulccsal működtetni:) A belül lévő pöcköt kell forgatni, nem pedig azt, amelyiket belenézve elsőre gondolnád.
Tisztelt Öregapó és Peti74
Köszönöm a helyes írásmód tisztázását !
Én fesszabályzóhoz használok ilyet és onnan gondoltam hogy úgy írják ahogy mondják !
de köszi a felvilágosítást!
Helló mennyibe kerül egy új 6v 12ah-ás akksi?Ha van valakinek eladó ami csak pár éves az is jó.
Sziasztok! Vki alakította át a gyújtáskapcsolót úgy hogy lapos kulccsal lehessen működtetni??? És ha igen, hogy tudta megoldani
Nem aggódom hogy aggódsz, ne aggódj:)))
Sziasztok!
250-es Etz-nek mekkora a főfúvóka mérete?
Atis
Az aggódás távol áll tőlem, ne aggódj :o)))
Az ár is világos, csak azért fontos, hogy a szüleimet, mint átvevőket tájékoztassam a fizetendő költségekről.Ha előre tudja a vidéki ember, lesz nála annyi, ha nem, akkor meg kotorászni kezd a szalmazsákban, az meg időigényes:)))
Hello Addi! Az árban tudtommal megegyeztünk, vagy sem??? Tájékoztatni foglak a dolgokról ne aggódj. Jó 7végét
Csá!
A mostani bazárban van egy 30 -ért
sorszám: 7173 (33167)
( előzmény: adrian_es250, 2005-07-07 13:32:14)
Sziasztok!
Tudja vki, honnan lehetne MZ BING karbihoz főfúvókát szerezni?
Oké, majd azt is írd meg, hogy mibe fáj ez nekem. Oszt galambbal kűggyem a lét, vagy hogyan?
Szia Fődi:) Mihelyt lesz kis időm, elküldöm a cuccot, de most szétcsúsztam mindenféle családi dolgok miatt.
Én a www.motor.lap.hu-n szoktam böngészni az online hirdetéseket, ott bőven találsz.
Sziasztok! MZ ES 250/2-t keresek (akár /1-t) kersek megvételre,bármilyen állapotú érdekel!Szállítás éa papírok nem gond!
Mailezz bátra!
OADR@citroamil.hu v. OADR@freemail.hu
Heló szia mindenkinek ! Lenne egy kérdésem ! 125 v. 150-es tz-t akarok vásárolni ! Olyat, amin a legtöb alkatrész eredeti, nincs benne sok km., és nem volt stéthúzva a blokk ! Hol tudnék érdeklődni egy ilyen motor ügyben ???köszi előre is a vválaszokat.
Sziasztok! MZ ES 250/2-t keresek (akár /1-t) kersek megvételre,bármilyen állapotú érdekel!Szállítás éa papírok nem gond!
Mailezz bátra!
OADR@citroamil.hu v. OADR@freemail.hu
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|