:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Kéri Laci! Jelentkezz, jelentkezz! :) Üdv: L.
bemész a homasitába, és veszel az izzófoglalatba betehető ledes izzót ~800Ft/db áron. Elképzelhető, hogy a hagyományos index-relével a kisebb áramfelvétel miatt nem fog jól működni, és azt is kell bele venned valami elektronikusat.
Na,csodás!Most magammal levelezek,de megtaláltam a menü-ben azt a két opciót,ami ide vonatkozik.Nem baj,monománoztam kissé!
Mindenkitől bocsi!Nyugodalmas jó éjszakát!Sziasztok!
Sziasztok!
Van e ötletetek,hogyan lehet egy 150-es ETZ villogórendszerét félvezetősre átalakítani,lehetőleg úgy,hogy az égők helyett nagy fényerejű LED-ek legyenek,s ehhez ne kelljen jelentős módon megbontani az elektromos renszert,és a gép "szerkezeti integritását"?
A LED-ek helyett-ha megmaradna a hagyományos ízzó,az is elfogadható számomra!
Helló!
Már tobször próbáltalak elérni a ETZ telóval kapcsolatban!!!Meg van még????
Légyszi váloszolj!!
A problémáddal kapcsolatban: Az nem elég hogy szikrát ad. Az sem mindegy hogy mikor! Gyujtásbeállítás?! Amúgy az enyém is csinált ilyet de azt egy gyertyacsere megoldotta. Champion-nal produkálta! Te milyet raktál bele? Szerintem a Brisk-et szereti a legjobban vagy esetleg az Izolator.
Üdv
Megnéztétek már a kondit? Ami a legjobb tapaszatalataim szerint az a TESLA (Skoda 120) kondi. Filléres cucc,esetleg egy próbát megér.
Heló.Az a baj hogy gondolom már régóta próbálkozol az inditással és csak 2-3 másodpercre indul be gondolom mindig szivatóval próbálod inditani és mivel keveset megy mindig csak gyülemlik a kifufogóban a benzin,benzingőz és ez begyullad mikor beindul a motor és ez durrog.ezzel nem tudsz mit csinálni .Én nekem is volt ilyen gondom én ugy csináltam hogy toltam egybe(nekem ts 150em van.)a250hez szerintem két ember is kell azért egybe mert igy jó sokat pörög a motor tolásnál és mikor beindulna2-3 secre ne álljatok meg a tolással hanem csak tovább mert miánts ráülnél abban a pillanatban leállna.Azaz csak tolni és egyszer csak egyre gyakrabban akar indulni majd valahogy felugrassz rá gyorsan nehogy leálljon és mész 100-200 métert középgázon de ne válts,mert egyből lehet hogy leállna amikor váltanál.Aztán ha már jó akkor válthatsz de mindenképpen menj 3-4 kmert hogy jól kimenjen a benzin a kipufból meg a motor is helyrejöjön mert sok próba után a fogattyúsházban is állhat valamennyi minimális benzin és hogy ezt is jól kidolgozza.A tolás közben is durroghat de ezt majd elhagyja ha már mentél vele.Gondolom mindig csak rugdalással inditottad.Ha folyton beköpi a gyertyát akkor a csapot is elzárhatod de miánts elindul nyisd ki.Azért jó elzárni mert nem szivja tovább magát hanem ami a hengerbe van benzin azt gyújtja be.
SZiasztok! segitségre lenne szükségem! az etz250 sem már jó ideje nem akar beindulni! a helyzet a következő! Szikrát ad ,a karburátor jó, tiszta ,be van állitva, gyertya uj! vmikor beindulés kb 2-3s mulva le is áll.és durrog mint egy gözmozdony.már mindent sokszor végig zongoráztunk ,de nme jöttünk rá! holnap megint azt csináljuk.Segitsetek mi lehet a baj!??!
de ha te egyedül vagy Qk meg általában minimim kettem akkor választhatsz te akármit mert a te egy állításoddal szenben kettö ellenállítás lesz és tudod ilyenkor már tökmindegy még akkor is ha neked volt igazad...
üdv
UDZ-276
Mz Ts125
Szilárd Mz
Jánkmajtis motoros Nagyvadja.
www.mzklub.hu
Szia sub-ee nem mzmotoros-t akartál írni? Mert nem tudom már, hogy ki, de valaki keresett egy komplett ETZ 250-es főtengelyt, mert az övé a generátor felől tönkrement. Erre én felkínáltam eladásra egy 250-es generátor felőli főtengelyt felet.
Hali.
Hallod te valamit jól benézhettél mert én ugyan nem árulok főtengelyt. Én most éppen motort keresek, elnézted nincs főtengelyem az valaki más lehet!
Hali mindenki még mindig mz-t keresek!
Ui.: Már egy pár ajánlatot kaptam köszi nektek, majd hívom akinek megígértem, napokon belül!
Zoli.
Hello! Mzbetyárt kérdezném arról, hogy akkor megvan-e neked még a fél főtengelyed, mert akkor megvenném! Ha megvan írj vissza! Köszi!
Hát! Az úgy volt hogy... Azért állítottak meg mert állítólag nem világított a lámpám. Namármost, ott a helyszínen felkapcsoltam nekeik, és világított, elötte meg lakott területen kívül voltam és láttam ott is, pedig éjszaka volt. Felajánlotta a MÁSIK jard hogy 5000helyszíni bírság vagy feljelentés, de az vagy 30000?! Az 5öt választottam a fene tudja miért, gondoltam majd széttépem a csekket. Majd megkérdeztem a helyi jardot hogy ilyenkor mi van, és ő mondta hogy ha aláírtam azt a kis zöld cetlit akkor elfogattam a szabájsértést, és szorgalmasan fizessem be a pénzt. De ha a feljelentést választottam volna akkor késöbb az atyaúristen se tudta volna rámbizonyítani. RGO Ha nem tudják rátok bizonyítani a szabálysértést, akkor kérjétek a feljelentést. Persze mindenki csak saját felelösségére!
A fene a fajtájukat!
Csak úgy megvágtak 5000-rel?
Ez nem szép dolog!
Helló Kobra1!
Írtam e-mailt a telóval kapcsolatban de semmi válasz. Megkaptad? Mailben válaszolj mert a forumot ritkán tudom megnézni.
Üdv
Hali érdekel a motor!
A te számod ez a 0620/2220828?
Remélem, ha igen akkor majd hívlak!
zoli.
Sziasztok!
Nekem Dunaföldváron sikerült kifonom egy olyan sutyi rendőrt aki azt se tudta hogy milyen kategóriák vannak, és meg akart büntetni mert 150es TS-el fogott meg és azt hitte hogy csak kis a-s jogsim van és az csak125ig jó. Nekem kellett felvilágosítanom hogy mi a helyzet, ő meg nem akarta elhinni mondván hogy minden nap ezzel foglalkozik és már cak tudja hogy hogy is van ez. Ezekután beült a kocsiba és CB-n megkérdezte hogy mi a szitu. Na ez a hülye már nem szállt ki a kocsiból:-), de a kollégája megvágott 5000HUF-ra.:-(
Békéscsabán van a gép forgalmi szerint is 150-es, nekem is A1 van, rendőr látott, más meg vizsgázott is vele biztos jó. garantáltan minden alapméretű benne, a telefonon hívj fel ha érdekel
ELADÓ egy etz 250 komplett első teleszkop! mélbe tudok képet küldeni. ár megegyezés szerint! irj biztos megegyezünk!!!Kecskeméten van.
a 150-es ETz gyári könyvben is csak 10.5Kw,azaz,14,28Le,de Én se mehettem az enyémmel vizsgán,mindkét kritériumnak meg kell felelni!!!125ccm 11kW
Sziaztok!
Nekem egy 150-es Etz-m van,levettem róla a bal oldali deknit,és nem tudom,hogy a primer láncnak maximum mennyi lógása lehet,meddig lehet azt mondani,hogy jó,nem kell cserélni,a fogaskerékben,láncban olyan 20.000km van,a fogaskerekek nem tűnnek hegyesnek,a lánc lógása,az érdekelne...Légyszives segítsetek.Egyébként nemrég vizsgáztam A1 ből,a jogsi 125ccm-ig és 11Kw-ig szól,a 150es Etz kilowattban megfelel,köbcentire csücskös,a rendőr jóindulata,hogy mit mond,eliveg nem jó rá csak az A korlátoztt.
Na Sziasztok!!
Mz ts 125,nem tűgörgős,perselyes,a csapszegnél,és arra mondjon valaki valamit,lécci,hogy meg van fúrva rajta a két lyuk,ahol kenést kap,és tudni szeretném,nem baj e,ha nincs bene középen vájat,ahol follyon az olaj,ez ternészetes,nem szorul meg?kapelég kenést?????????
Attól függ kinél vizsgázol! :DD
Mikor én vizsgáztam "A1"-re akkor az oktatóm 250-es ETZ-jével mentem. :DD Ez 2002-ben volt, ekkor az "A1" MAX 125 ccm ÉS 11 kW volt. Szerintem azóta nem változott. :D
BOcsi mindenki!!!! Rosszul irtam.....
az Etz125 ösöm forgalmijába 7kw van irva és a jogsi határ 11kw amit nem halad meg az Etz 150 vagy az mz 150 es sem!elirásért BOCsánat
Sajnos az A1 jogsi 125ccm ÉS 11KW(!). Legalábbis idén nyáron még biztos így volt. Én is ezért vettem 125öst.
Köszi szépen! Sokat segítettél!
És hol tudlak elérni ezzwel kapcsolatban ,vagy hol tudnánk ezt megboltolni? ja, és köszi szépen előre is!
ÜDv!
Vizsgán annyit néznek h műszakid érvényes-e és kilovattbol ne csusszál ki.
150es mz nincs nagyobb mint 15kw ez biztos. a 125 ös Etznek a forgalmiába van irva 11kw. rendőr nem szol érte... ez egésszen biztos.már mindehol a kw számitt.
Üdv
Hali érdekel a dolog de azt mond már meg nekem hogy ha 150-es a motor akkor 125-re le tudok e vele vizsgázni nem szólnak e érte a vizsgán,na meg a rendőr amúgy érdekel a dolog csak milyen papír van rá?
ts 150 műszakival ha érdekel:20/2220828
Nézz el erre a két aukciós lapra: www.teszvesz.hu, vagy a www.vatera.hu . A teszvesz-en láttam egy 125-öst licit nélkül 30000-ért, de 3 éve nem volt beindítva. Jelentkezz be valami név alatt,licitálj és tele tankot.
Szia ha ez neked megoldás nekem van egy generátor felőli tökéletes állapotban lévő, még a kis csap is benne van. Ugyanis én meg úgy jártam, hogy a kuplungagyat savval tették fel, ami teljesen szétrágta a főtengelyt is, így maradt egy fél főtengelyem ami jó. Ezt össze lehet sajtolni, és kiórázás után tökéletes.
Sziasztok! nem tud valaki egy ETZ-250-es főtengelyt eladót? Az sem gond, ha felújításra szorul! Nagyon nagy szükségem lenne rá, mivel az előző gazdája a motoromnak kalapáccsal szerelte a főtengelyt és úgy szátverte a generátároldali tengelyrészt, hogy nem tudok vele mit kezdeni! Előre is köszi azoknak akik tudnak valamit!
Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy a 250-es ETZ kuppkunglamelláinak milyen anyagvastgságúnak kell lenniük, és mennyi a kopási határuk, ahol már használhatatlanok? az én lamelláim utángyártottak 3 mm vastagak és sajna nem működik túlzottan jól a kupplungom! kiszámoltam és szerintem 2,6 mm pontosan megfelelő lenne! Előre is köszi a segítségért!
Hello! Nekem van egy eladó MZ TS 250/1-esem teljesen felújítva, újra krómozva minden! egy kicsi problémája van, picit kopott a henger! Műszaki is van rajta, eladnám, mert nem használom!
köszi de 250 nem jó csak 125!
Ha megadod, akkor szivesen odaadom. Különben az ár csak irányár, igy van amiből alkudni.Tapasztalataim szerint általában a másfélszeresét kell kérni, mint amennyit akar kapni az ember.Ha valakit érdekel, akkor a cimem fuzesyi@yahoo.com
Akkor érdemesebb lenne mindjárt kétmillióért adni. Mégiscsak jobban kijön az ember ennyiből, ha lakást akar venni :)
Van egy eladó ETZ 250 de lux 150-ért, müszaki 2007 augusztusig, ha érdekel. Sajnálom eladni, de lakásvásárláshoz kellene a pénz.
Sziasztok!
találtam egy német nyelvű pldalt, az Mz-król, remélem valakinek a segítségére lesz a weboldal!
minden jót
http://www.ostmotorrad.de/index2.html
Dunakeszin tudok 1 TS 150-est, 20e ért forgalmival, vizsga nélkül. Ha érdekel, írj: kotmajer@elte.hu
helo
Ajánlom figyelmedbe a www.mzklub.hu forum részében a virtuális bőrzén belül a kínál témát, ahol rendszeresen hidetgetnek motort.
ha kicsit visszaolvalol ott a forumba, akkor láthatod, hogy szöszke pl épp árulja a motorját 65ezer HUF ért.
Hali emberek!
Már egy hete kérdezem hogy tud-e valaki eladó mz-t mindegy hogy ts vagy etz. Volt régebben egy etz-ém akkor nem sikerült levizsgázni de most szeretnék de motor kéne hozzá mindegy hogy hol van a motor elmegyek én érte csongrádi vagyok aki tud írjon.
Köszi zoli.
Hello! Biztos hogy le van esztergálva.
A karbi beömlő fölött lévő hosszirányú alumíniumcsík látszik a tetején. Biztos hogy etz mert a hengercsavarok 10esek és nekem is van Ts 250/1 és nem jó rá.
Ja és a per1esnek 5 bordás a hengerfeje.
Bazsi!
A hengerfejből biztos le van szedve két borda? Mer a TS hengerfej csak 4 bordáa, a TZ-é meg hat. Lehet hogy csak ennyi az egész.
Üdv!
Ádi
furat : 52, 56 (TS 150), löket mind2nél: 58.
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|