:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Csak kicsit rövidítettem,azt hittem érthető,úgy értettem pontosan,mennyibe kerül a papírlégszűrő a ts 125-be?de más megértette úgy látom
A babetta gyújtás beszerelése meg az én 250-es ETZ-m be érdekelne, ha valakinek van erről képe az küldje, ha lehet.
Köszike.
jocó10!!!
tényleg csak rozsdapöttyök vannak rajta, de abból sajna van elég...ha hupli alatt ütést értettél, van rajta két kis ütésnyom, de ott a krómnak nem esett baja, valamint a könyök felöli vég közelében egy gombostű fej méretű lukacska. ha még mindég érdekel valamennyiért, lefényképezem nagy felbontással és elküldöm a képeket, az még nem kerül semmibe.
ts125rr!
Ez a motor engem is érdekelne, mivel öcsém is TS 125-blokkot akar a kisrometjébe. Már 2 éve "építem" (kamuból, mert nem foglalkoztam vele csak max 3 napot) és nem tudom, hogy előre milyen felfogatást csináljak a blokknak.
Ha lehet küldj róla pár képet a rigapower(kukac)freemail.hu -ra.
Előre is köszönöm!
Szerintem az árára volt kíváncsi:)
ez a megfogalmazás kísértetiesen hasonlit a fiam szövegére úgy két évvel ezelöttröl (akkor volt három éves)
kb ts125-be 1db légszûrõ dukál .
Hy
Mennyi papír légszűrő kb ts 125-be?
Hy
Mennyi papír légszűrő kb ts 125-be?
Hali
Ez engem különesen érdekel!
Mert akarok építeni gyakorlás céljából egy street mocit etz-ből.
Madarason láttam babettagyujtással ellátott etz-t ( a srác 5.-ben vette kerékre)
Szóval ha megtennéd küldenél bővebb infót erről?
Előre is kösz.
Pet
hali!SOS kromozot keresek Dunakeszi-Fot-Göd-BP-Vác környékén
Szevasztok.Volt 1 kis időm az utóbbi hónapokban és megcsináltam egy ts125 blokkot babetta gyújtásosra!Az elektronika így töredéke helyet foglalja mint az eredeti!Ezt azzal koronáztam meg hogy beleépítettem 1 pony romet vázba!Szerintetek?
Az is megoldás, ha szerzel 250es fordmérő nélküli gépről oldalfedelet, ugyanaz, és az eleve nem is volt festve (ez 100%, mivel nekm olyanom van) és akkor nem kell a maratással bajlódni, 1ből lehet polírozni.
UI: kezelési többi részét küldöm apránként.
Nem. Éveken át rozdamentes gallytörőrácsokat készítettem egyedi megrendelésre, néha motorvázakat alakítottam, meg bukócsöveket, nyeregtáska tartókat gyártottam a saját műhelyemben. Alufelnit is políroztom, meg mindent ami jött. Néha egy kis motorépítés is akadt. :-)
Petermz: hat siman nem kotheted ra a gyujtsara, kell egy cucc aminek a kimeneten a fordulatszam merovel aranyos feszultseg jon letre sztem.
Mondjuk eletronyosbol is tobb fele van van pl amiben lepteto motor van, van amiben egy depree muszer.
bye
HyGy
valaki tudja hánny gramm az ETZ250 dugója?
NÉÉÉÉMÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Jocó te még élsz? Nem láttalak 100éve!
Tavasszal terveztek valami összeröffenést szezonnyitás képpen? Ha igen feltétlen szólj! (Készül a peregyes!! :-)))
Na üdv!
Ádi
Hali! Keresek MZ TS 125-höz trafót, olajbeöntőnyílás gumi dugóját illetve a megszakítót tartó lemezt akár megszakító nélkül is. Postai uton!
Tízezret nekem megér! Ha tényleg csak rozsdapöttyök és nem karcolások és huplik vannak benne... El is hozom bárhonnan(Mo-n belül)! Pannonia alkatrész cserét is megbeszélhetünk!
sorszám: 9532 (42886)
( előzmény: Zola Pancsát akar, 2006-01-08 16:33:18)
Heló.MZ TS 125öm van.Szerztem egy elektromos mutatós fordulatmérő órát.Az óra 12000 ford.bir.Az a baj ha elindul egyböl 9500 ford.on van ha meghuzom neki egy kicsit, az óra reagál meg ugy jó.Megnéztem ha áll a motor a gyújtás rajta van és ha a megszakitó nyitva van akkor az óra mutatója kivágódik 12000-re.Ha zár akkor 0.Az órán az van :+ - 1.Vagyis 6v ,test ,trafó egyes pontja.Igy van bekötve és mégse jó.Az óráknál nem számit hogy 6volt vagy 12?mert nincs rajt semmi.Vagy más valami kell még?segitsen valaki!
Helló!
Csak nem szerszámkészítő vagy?
Hali mennyit érhet egy ránézésre 90%-os Trophy kipufogó? (néhány rozsdapötty van rajta) nem tudom belül milyen de a külseje biztató
Vszínűleg alumínium a deknid. Takarítsd le a festéket,csíszold be a felületet előbb 220 majd 400 vízpapírral, hogyelsimtsd a felületi egyenlőtlenségeket. Ha van fúrógéped tégy rá 8-10mm-es tengellyel egy filckorongot (fúrógép teljesítményétől függően 60-80mm-átmérővel 20-40mm vastagsággal) és a kereskedelemben kapható rózsaszín polírpasztával dörzsöljed amíg nagyjából egységesen fényes lesz. Ha magasabb fényt szeretnél, végy egy 120mm-es rongykorongot és ugyanazzal a rózsaszín masszával fényezd fel (fúrógéppel vagy flexszel). Házilag nagyjából ez a maximum amit tehetsz annak érdekében, hogy valamennyire gasonlítson a nagy polírgépen polírozott alkatrészekhez. (pár évig hivatásszerűen políroztam fémet)
Nekem 125-öm van de azt lehet polírozni.
Először megkínálod egy kis kromofággal meg vagy 1000 fokos lánngal utána meg alupasztával fényesre polírozod.
Nekem bevált.
ETZ 251-es motorom van, aminek a kulung és gyújtás oldali deklije fekete. Szerintetek ki lehet polírozni???
Esetleg csinált már valaki hasonlót?
Az a baj, hogy nem tudom, hogy olyan anyagból van-e amit lehet polírozni, mert nekem elég vékony anyagnak tűnik, főleg az előző simsonom deklijéhez képest.
Köszi a segítséget!
heló!
Az lenne a kérdésem,hogy Mz ts 125-nél papír légszűrő van,és azt hogy takaríthatom?
élég ha kompresszorral jól kifújatom?
vagy hogy tisztíthatom?
HEllo!
mikor lesz az első veterán börze ,és hol?
Heló.MZ TS 125öm van.Szerztem egy elektromos mutatós fordulatmérő órát.Az óra 12000 ford.bir.Az a baj ha elindul egyböl 9500 ford.on van ha meghuzom neki egy kicsit, az óra reagál meg ugy jó.Megnéztem ha áll a motor a gyújtás rajta van és ha a megszakitó nyitva van akkor az óra mutatója kivágódik 12000-re.Ha zár akkor 0.Az órán az van :+ - 1.Vagyis 6v ,test ,trafó egyes pontja.Igy van bekötve és mégse jó.Az óráknál nem számit hogy 6volt vagy 12?mert nincs rajt semmi.Vagy más valami kell még?segitsen valaki!
Nem lehet hogy sokat ált a motor?Mert akkor elképzelhető,hogy a pára ilyenkor bemegy és az okoza a rozsdásodást.Tudom hogy egy kicsit hülyén hangzik de a szellőzön keresztül be tud jutni.A fékfolyadékot is azért kell sokszor lecserélni,mert víz tud kerülni a rendszerbe,pedig az elég zárt.Pl hivatalosan a verseny sportban minden esős verseny után előírás a fékfolyadék csere,mert veszélyes lehet a fékhatás,a benne lévő víz miatt.
Nekem a gázmarkolat feltételéhez anno a benzint ajánlottták, mert használat után elpárolog.
Nálam müködött, és a benzin nem rozsdásítja a fémet állítólag. Már ha nem magyar benzint használsz , mrt arról úgyis sok rosszat tudunk mondani. :-)
Hali!
Mitől lehet az,hogy a motorblokkban,van olaj,meg víz nem kerül bele,de elkezd rozsdásodni a kuplungkosár,meg a berugótengely,pedig jó olaj ban benne!mitől lehet?????
Helló!
Van eladó Mz ts250-es blokk alkatrésznek, két porlasztó, fesszabályzók, dinamók, ETZ250-es tank, mz felni.
Ha érdekel vkit, akkor a lacc19@freemail.hu email címen érdeklődhet.
Csáó!
Én amikor bicajboltban melóztam, hajlakkot használtam. Amíg friss, addig pont olyan szépen fölcsusszan, mintha zsírozva lenne, amikor viszont megszárad, frankóbban rajta van, mintha szárazon húznád föl. Ha le akarod venni, csak egy csavarhúzót kell bedugni alá, és már lehet is befújni a hajlakkot, utána a csavarhúzót körbeforgatod, megmozgatod kicsit, majd kihúzod, és könnyedén le lehet húzni a markolatot.
A dolog egyetlen hátulütője a hajlakkvásárlás, furcsán szoktak nézni, amikor az ember a "legolcsóbbat, lehetőleg szagtalant" kér. :-) De ahol van barátnő vagy anyuka, ott ez sem gond.
Heló.MZ TS 125öm van.Szerztem egy elektromos mutatós fordulatmérő órát.Az óra 12000 ford.bir.Az a baj ha elindul egyböl 9500 ford.on van ha meghuzom neki egy kicsit, az óra reagál meg ugy jó.Megnéztem ha áll a motor a gyújtás rajta van és ha a megszakitó nyitva van akkor az óra mutatója kivágódik 12000-re.Ha zár akkor 0.Az órán az van :+ - 1.Vagyis 6v ,test ,trafó egyes pontja.Igy van bekötve és mégse jó.Az óráknál nem számit hogy 6volt vagy 12?mert nincs rajt semmi.Vagy más valami kell még?
Sziasztok! Nincs valakinek esetleg otthon egy fölös ETZ 251-es tankja? Vagy nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyesmit beszerezni, mert nekem nagyon nagy szükségem volna egyre! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Anno minket óva intettek a zsírral való felrakástól, mondván, hogy az ottmarad s csúszni fog a gumi a kormányon, ami nem igazán jó vezethetőség szempontjából...
Köszönöm a segítséget, örülök, hogy ez a gumi több érdeklődést váltott ki, mint nem egy váltófogaskerék-probléma :)
Asszem veszek még 2 gumit, és egyet forró vizezek, egyet szappanozok, egyet zsírozok :)
Kéne már a jó idő, hiányzik a seggem alól ez a honeckerwundermaschin...
Azért a zsírral vigyázzatok, mert van olyan zsír, ami feloldja a gumit. Tapasztalatból mondom. :)
Semi
ETZ 250-esem van. Nem tom milyen az a katonai kupufogó, engem a boltban kapható sportkipuff érdekel.
imi123
Kicsit konkrétabban kellene. Milyen ETZ-re milyen sportdob.
Katonai kipuff ETZ 250 és K2 dobozok nem férnek el...
ciao
Semi
Helló!
Szerintetek ha az ETZ-mre sportkipufogót teszek, elférnek az oldal dobozok tőle?
Mennyire hajlik fel a kipufogódob?
Helló!
Szerintetek ha az ETZ-mre sportkipufogót teszek, elférnek az oldal dobozok tőle?
Helló!
Heló.MZ TS 125öm van.Szerztem egy elektromos mutatós fordulatmérő órát.Az óra 12000 ford.bir.Az a baj ha elindul egyböl 9500 ford.on van ha meghuzom neki egy kicsit, az óra reagál meg ugy jó.Megnéztem ha áll a motor a gyújtás rajta van és ha a megszakitó nyitva van akkor az óra mutatója kivágódik 12000-re.Ha zár akkor 0.Az órán az van :+ - 1.Vagyis 6v ,test ,trafó egyes pontja.Igy van bekötve és mégse jó.Az óráknál nem számit hogy 6volt vagy 12?mert nincs rajt semmi.
A gázmarkolathoz annyit én levettem a kormányról a markolatot az új gumit(simsonét vettem mz ts re direkt)belül meg mindenhol megkentem zsirral és úgy felcsúszott hogy azóta még csak megmozditani se lehet.A zsir felszivódik a gumiba meg kinyomja a gumi mellett ami nem kell neki.
A legegyszerűbb, ha belülről vékonyan bekened a markolatokat Gumiámmal, vagy valami hasonlóan gyorsan kötő tömítőanyaggal.
A trükköt Kiscsikó koromban néztem ki bringás könyvből, akkoriban még nem akartam tákolni. Felénk lehet kapni markolatgumit rendesen.
Ezt nevezik sok hűhó semmiértnek???
Valamelyik régebbi( legalább 3 éves) Wild-ban volt egy srác, aki diplomamunkának készített simoba tett 150-es TS blokkot+Brembo féket előre, hogy meg is tudjon állni. Azt írta, hogy a rendőröknek fel se tűnt. De ő csak PECÁZNI JÁRT vele. Letszteltem én is egy rendőr ismerősömön és tényleg! Ne nyírbálj belőle semmit!
A rendőr még hagyján, de mit szól a motor a megnyirbált hűtőbordákhoz ? :-)
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|