:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Én elég kopasz vagyok ebben a témában.:) Köszönöm az infókat.Tehát hogyha Ts-t veszek akkor mire figyeljek és ha megvettem hogy tuningolhatom,úgy hogy a gatyám is megmaradjon? :P
Sziasztok Mz etz 250-esem van és valamikor ad valamikor nem ad szikrát azt szeretném megkérdezni lehet a hiba és melyik drót felelős a gyújtásért?
Nem egy fehér ?
Heló
mennyit pörög egy TS 125 nagyon maximumon?Hány ezres fordulat?
Hello_! Szerintem se szar a TS! Ebben benne van mg az anyag. Ha a gyújtás és a töltés rendben van akkor szinte a világ végéig is elvisz. Csak rendesen karban kell tartani és nem gagyi utángyártott alkatrészeket vanni hozzá hanem eredeti német cuccokat.
Csak anyira mint a 150-es ETZ-t :)
Es mi neked a tempos?
En igaz egyedul de tartos 90-et tudok fele menni hosszutavon, esetleg 100-at de az mar gyilkossag..de azert birja :) 2 szemelyel is megy enyit csak nehezebben gyorsul.
Ha jol tudom Bambi TS-e 250-es
Fel lehet valahogy tuningolni egy 150es TS-t, hogy kétszeméllyel is lehessen vele tempósan haladni? És kb mennyibe kerülne?
ki mondta hogy a TS szar?
Egy elektornikus fesszabb kell neki es a vilag leg megbizhatobb gepe. A vaz meg jobb is mint a TZ-nek, a motor lehet hogy kicsit gyengebb, de ebbol meg nem sajnaltak ki az anyagot. Szoval a TS tulajdonosok neveben kikerem magunknak :-))
Köszi a választ a tankkal kapcsolatba.Olyasmire akarom megcsinálni mint Bambi Ts-e,csak úgy hallottam hogy a Ts szar.Szerintetek hozzákezdjek eggyátalán vagy haggyam a búsba?
Akkor ts kuplungod van. Vagy a motor is ts?
hosszú hatos csavar?
hol?
nekem csak a 6 kis pöcök van amibe azt a kis pálcikát kell dugni és az tartja a rugókat
Akkor ezek hézagló alátétek vagy biztosítók? Vagy mindkettő van benne?
Na szóval szerintem kell bele: a persely és a csapágy közt egy hézagó, a persely és kuplangagy közé egy hézagoló, kell a kuplungagy csavarjához egy biztosító (a baloshoz), meg kivülre a három biztosító a hosszú 6os csavarokhoz.
Most vettem 1 új kuplungagyat. adtak hozzá 4 alátétet. az egyik sárga színű(olyan mint a réz) a szélén pedig van egy kis bevágás és le van hajlítva a bevágott rész. a másik olyan mint egy kupak ennek is van belül egy kis füle a harmadik a rögzítő alátét a negyedik pedig olyan mint egy simson lánckerékanya rögzítő alátéte. Aki tudja hogy minek hova kell mennie az segítsen legyenszíves!!
Alapesteben nem jó, mert mások a felfogatási pontok, de biztos hogy rá lehet "faragni" mert én is ráfaragtam a Ts 250/1 cross mocimra a 150-es ETZ tankot.
ETZ 250-hez keresek jó állapotú karburátort, amiben nem zörőg a súber és tisztességesen állítható az alapjárat. Elsősorban Veszprém környékén keresem, esetleg alakatrész csere érdekel, ha tudok adni.
Hello.
A Ts tank jó a 150es Etz vázára?
Helló!
Engem érdekel a főfékhenger meg a km óra! Vidéki vagyok de szoktam járni pesten. Csak az a gond hogy nem nagyon vagyok ott ismerős! Esetleg ha meg lehetne oldani hogy a nyugatinál üssük nyélbe az üzletet??!
Üdv
MZ Alkatrészek
Első kerék 18-as használt - 2000 Ft
Hátsó kerék 18-as használt - 2000 Ft
Féktárcsa használt - 3000 Ft
Féktárcsa fúrva szép munka használt - 5000 Ft
Kipufogó+könyök használt - 1000 Ft
Komplett első lámpa foncsorral H4 használt - 3500 Ft
Henger+dugó használt - 4500 Ft
Műszerfal konzol 251-es GYÁRI ÚJ - 2500 Ft
Főfékhenger használt - 3000 Ft
Polírozott szívócsonk használt - 1500 Ft
Generátor komplett (álló+forgó) használt - 4000 Ft
2.75X18 Mitas - 2000 Ft
90/90 18-as Heidenau K44 - 3000 Ft
Gyári ÚJ Lánc! - 3500 Ft
Műszerfal komplett órákkal, gyújtáskapcsolóval - 5000 Ft
Fordulatszámmérő - 2000 Ft
Km-mérő óra - 2000 Ft
Elektronikus gyújtás komplett - 8000 Ft
Lengővilla használt - 3000 Ft
Első teleszkóp fölső szár használt - 3000 Ft/db
Alsó+fölső kormánykifli - 1500 Ft
TS Lánckerék hátsó bakelittel komplett - 3500 Ft
1 pár Mikuni 28-as karburátor - 10000 Ft
Ezeken kívül még rengeteg MZ alkatrész van, telefonon lehet érdeklődni:
Bambi - 06 20 342 0977
Postai utánvétel nincs, csak személyesen lehet megvásárolni a termékeket!
Váoooo!! úgy látom szerezni kell egy nyomatékkulcsot:)
Egy méter hosszú erőkaron 7 kg.
Ja olyan lamellás cuccom van. De 70nm az mennyire erősnek számít?
Azt a balos anyát rendesen meg szoktad húzni? Asszem 70NM-rel kell. Persze ehhez le kell fogni rendesen, de meg lehet hozzá csinálni a szerszámot. Egy fémlamella + ráheggesztve egy laposvas.
Hello! A gyújtás jó, új trafó, új gyertya, új kondenzátor, új megszakító. Ja, az akksit is most vettem 2 hónapja (újonnan).
Hello! Persze hogy füstöl az 1:25ös keveréktől. Anyagellátásban nincs probléma. Megpróbálok venni hozzá egy új súbert. Lesz ami lesz! Üdv!
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet a 150-es etz kuplungagyát rögzíteni? 500km-en ez már a második agy. Naon ideg vok. Van alatta rögzítő alátét is. SEGÍTSETEK SŰRGŐS LENNE!!!!!!!!!
A tel ssámát tudom csak 06203120977
az email cimét nem tudom
Kösz a válaszod! Megnyugodtam. Azt hittem egyedüli eset.
Hát hallod:)))))))))) állat vagy:)))))))))) szabadidőnaci:)) vagy fél órát röhögtem rajta
Szia!
Az aksid és a gyujtásod jó? Nálam ezt a problémát az aksi csere oldotta meg, valoszínüleg azért mer 1200-1500 körül ami gyári érték keves a generátor töltése.
És erősen füstöl a gép? Esetleg épphogy egyáltalán nem? Nekem egy időben olyan volt, hogy, gyújtás oké, tőmítőképes új szimmering, a blokkfelek összetömítve, stb minden a helyén van, de sehogy nem volt hajlandó füstölni a gép, akármennyi benzint is kapott. Én meg féltem, hogy megragad, de ez gondolom a laza dugó miatt nem következett be (furatni nem maradt idő összerakás előtt). Viszont a kifufogógáz olyan volt, mintha 4üteműé lett volna. Máig nem tudom mi lehetett.
Szerintem próbáld meg egy másik porlasztóval a beállítást!
Sziasztok!
Van egy 250 Etz-m felszeretném polírozni a dekliket,szerintetek mivel a legjobb?
Bambi e-mail címét akkor meg tudod adni?
Keresd Bambit neki van biztos korekt áron.
Hali!
Etz-125-ös mocim megszakítós gyújtását szeretném lecserélni, amihez a tirisztoros rész meg is van, csak a jeladó nincs!
Lehet kapni valahol, és mennyiért??
Nektek nincs eladó???
Tudom ez nem alkatrészbörze, de akkor is :)
Nekem "muanyag" van, egyszer 110 nel lefuttyent es pattogott az uton jopar x 10 metert aztan az arokban kotott ki, visszamentem erte es semmi baja nem lett, eleg strapabiro azert az is :-))
ezt nem fogja tudni senki, vedd ki menj el es mutas ra hogy ilyen kell
ETZ-hez van mikrofilm amin fel vannak tuntetve a meretek, de ez alapjan vasarolva sem mindent sikerult eltalalni
rendes oldaldobozok inkabb megvedik a motort.
Hello! Melegen próbálom beállítani az alapjáratot, a karbi gyári, a fúvókák is gyáriak. Falsot nem szyvhat a szívótoroknál, mert az összeerseztéseket bekentem FB-S-sel, a szimmeringek pedig újak. A szívatóbowden nincs fölakadva, a tömítőgumi is új. Röviden: A motort most raktam össze, (majdnem) teljesen fölújítottam (fúrás, főtengelyezés, új gyújtás, újravezetékelés,új fényezés, új gumi stb. stb....
Már felújítás előtt is az volt a baj hogy nem lehetett 2000 alá venni az alapjáratot mert akkor leállt. A motort még csak tesztelgetem, járatom ezért most még nem tudok mérvadó fogyasztást mondani. Üdv!
Sziasztok!
125-ös Ts Mz-hez nagygenerálhoz milyen méretű csapágyakat, meg szimmeringeket kell vennem? Darabszám is kellene...
Előre is kössz
Nekem is jobban tetszik sokkal a bőr, de szerintem ha elesnék akkor az utolsó lenne az oldaldoboz, amivel törődnék! :) Egyébként mennyi a differencia a bőr és a műanyag ára közt?
Jaja, kell egy kis idő, amíg kialakul a bizalom. ;)
Peti74! Ha nem sürgős az eladás, akkor szerintem is érdemes várni. Ritkán ugyan, de előfordul hogy felbukkan valaki aki hajlandó megfizetni a garantált minőséget.
Ha nem tavaly vettem volna meg a motorom, biztosan áldoznék rá ennyit, vagy akár többet is. Ha a 100K-s kívül szép belül ki tudja milyen kategóriában gondolkozik valaki, akkor könnyen előfordul, hogy kicsúszik a 150-ből. Pl. én már 200 felett járok...
De, sajnos igen. Városban történt asszem, viszonylag alacsony tempónál. Szerencsére a bordatörés gyanúja megalapozatlan volt, így maradandó károsodást nem érte a szervezetét, a motorban keletkezett kárt meg 70%-ban fizeti a biztosító. Az önrész azonban még így is tetemes. :(
Ha arról a bizonyos "síró" hangról van szó, akkor az teljesen normális!
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|