:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
A 250-est ismerem , csak a 25-öst nem.
a 125,150es az igaz,a 250-es az 3gyűrűs
Szerintem erőssebb lenne,de lomhább. Miért a ts az 2-gyürüs? csak azért mert ts-em még nem volt.
és még az hogy egy +gyűrűvel milyen lenne a gép???esztergályossal vágatni egy új dogóbe egy 3. gyűrűvájatot.
NAgyon fontos lenne,hogy mekkora legfelső dugattyúmérete a kis tsnek?? 58 az létezik még???fontos
Azt hiszem, hogy ezen a fórumon olvastam, és Nagy Joe írta, hogy tud 1 jó krómozót Kecskeméten.
Én a JAWA TS-emhez szeretnék krómoztatni néhány dolgot, és mivel nem vagyok tisztában az árakkal, ezért érdeklődnék, hogy kb. mennyiből jönnének ki a következő krómozások:
2 felni
1 bukókeret
1 kormányrúd
1 berugó/váltókar
1 fékpedál
Nagyjából mennyire kéne ezek után számítanom?
Üdv. Attila!
a hétvégén megpróbállak felhívni
Igen, de aggyal kompletten 5500ft./ kompletten inkább eladom mert nekem az agy nem kell/
Csá, annyi szépséghibája van hogy van négy furat a végén,. ha érdekel fix 2000ft.
Nagykőrösön is van egy kerékfűző ember aki nagyon ügyes és nem is dolgozi drágán. Ambrus Istvánnak hívják,ha kell szám szóljatok.
Sztem nem voltak rosszak ezek a régi fényezések. Na meg 20 évet a 2K se visel el nyomtalanul, az zicher.
De most komolyan: hasonlíts össze egy garazsírozott 25 éves nagypolszkit egy vadonatúj és súlyosbító körülménynek mondjuk fekete fiat sztilóval!
A különbséget zongorázni lehet az "elavult" nitrolakkal ugyanúgy sorozatban szórt nagypolák javára: az ajtón, tetőn viszontláthatod a tükörképedet, míg a mai modern autók felülete egy hányás.
Hello. Nekem kell a 250-es kipufogó. Mennyit kérsz érte?
Igen édekel.Nem akarok értetlenkedni, de ugye agy nélkül kínáltad, csak magát a felnit 4-ért.
Szia,ezekszerint érdekel a kerék?
Nekem van két címem,ahol küllőznek.Az egyik valóban Békésen, a másik ,na azt fejből nem tom ,de ha vkinek kell +keresem:)
Ha jól emlékszem Bp környékén.
Szia Osztro!
Bizony ,bizony nem megvalósíthatatlan a dolog.Én is úgy akarom +csinálni :első agyra rá a hátsó 16-os felnit,oszt haddd szóljon ,ami a csövön kifér!:)
Amúgy+ jól is néz ki.
Szia!
Igen 125-re kell hátulra gyári 16-os.
A verseny MZ-khez úgy gyártatnak alkatrészeket, hogy bírják az extrém igénybevételt?
Nem lehet kapni török hajtókart sem, mert az is tajwani ha netán annak is árulják
Köszi a válaszokat Nagy Joe , Kéri
vkami! ok, lefotózom és elküldöm vmikor.
Soma69!
Nem olyan, mert ebben nincsen helyzetjelző, csak az égőt kéne megtartania! próbáltam már bele olyat, de az nem tartja meg :(
Köszi a segítséget
A török cuccok nem jók.....?
Azért azt se felejtsük el, hogy a léghűtésesnél eleve nincs elnyelő közeg ami hangtompító hatású (pl. hűtővíz) ezért hangosabb.
lehet hegeszteni, de ahoz szét kell szedni nem fogják neked úgy meghegeszteni, hogy benne van a fékfolyadék meg a műanyag tartály.
ha picit ferdén van rajta a bütyök akkor is tud ilyet csinálni.
Nem a megszakítóhézaggal kell állítani a gyújtást, azzal a zárásszöget állítod, persze befolyásolja az előgyujtást is, ezért miután beállítottad a hézagot az alaplap elmozdításával be kell állítani az előgyujtást is.
A verseny MZ-t ne vedd alapul. Azok olyan fordulaton vannak használva ami sokak szerint gyilkosság, ráadásúl szerintem direkt jót tesz nekik ha csörögnek egy picit mert a szoros illesztéssel besülne a csapágy.
Az a gond, hogy MZhez nem létezik megefelelő minőségü alkatrész. A régi DDR-ek jók voltak, de olyan már nincs.
:))) miért nem így van? :)))
van minta az eredeti színből? akkor vidd el az a darabot és kikeverik neked egy rendes festékszaküzletben...bár ezeket a régi szineket nem biztos hogy kitudják, mert nincs ilyen rossz minőségü festék manapság :)
Én 1 literrel festettem le a kocsim elejét. Motorháztető, sárvédők, motortér és egy fél ajtó.
Igaz még vettem fél litert amiből sok megmeradt, mert azt egyik sárvédőt 3* kellet fújni mert mindig elrontottam, de elég lett volna az 1 liter ha nem rontom el.
Igen, a wartburg és a trabi megszakitó is jó bele. / ugyanaz/
bemész boltba,ahol mz-hez árulnak cuccot,és veszel egyet.nem komoly pénz pár százas.olyat vegyél aminek a pogácsáin van kicsi lyuk.de jó bele asszem wartburgmegszakító is nyilván
sorszám: 16684 (65382)
( előzmény: VikingWarrior, 2006-11-17 00:57:23)
Helo!
Valaki nem e tudna segíteni?:
Egy TS MZ-hez kellene megszakító ha valaki nek van akkor lécci irjon: deimos@vipmail.hu
VikingWarrior
Helo!
Valaki nem e tudna segíteni?:
Egy TS MZ-hez kellene megszakító ha valaki nek van akkor lécci irjon: deimos@vipmail.hu
VikingWarrior
Hali! Tud valaki miskolcon egy megbízható gépműhelyt, ahol összeszegecselnek nekem 1 db primer lánckereket 1 db kuplungkosárral?
Az aluminium öntvény és csak aluminium heggesztő viszi. Szimeringet kiszed, főfékhengert is, és heggesztőnél megpróbálhatod. Amúgy én mostanában vettem 4000ft komplett féktartályt használtan hála a szocimotors.hu-nak:) Szóval nem egy ökörösszeg ha netán cserélni kéne.
Má nem is tudom mióta agyalok azon hogy hogy lehetne megjavitani föfékhengerem mert eldölt a gép és a fékkar alatti lemezdarab letört és összevissza lötyög a fékkarom hegeszteni lehet ?
Csak azér kérdem mert televan szimeringel stb annak meg nem használ a hö nem KÉRLEK SEGÍTSETEK .
Arra még nem gondoltál, hogy meg kellene nézni a használati utasításban? :)
Szerintem rá van írva a festékre, hogy hány négyzetméterre elég én úgy saccolom, hogy 1 kg az 10 nm-re elég...
Na szerintem ettől is csöröghet, ugyanis a rossz szikra miatt csinálja, hogy gázelvételkor koppan 1-2 igen nagyot (rossz helyen alakul ki a szikra ez a megszakító átka(egyik)).
A gyújtást az alaplap elfordításával (2 csavar) állítod. A hézagot kell először belőni az excenteres csavarral, hogy minnél kissebbet nyisson. De ha a hézagot utánállítod elállítódik a gyújtás is.
2mmre nyit ki.kb.
most ha elcsavarom hogy 0.4 legyen,akkor meg annyira későn kezd el nyitni,hogy már nyilván be sem indulna.
nem értem,hogy ts-125nél a gyujtásnál,a megszakítónál,hogy tudnám beállítani a 0,4 es közt,amikor azzal lehet állítani az előgyujtást,hogy mennyire nyisson az ott ki.nekem kb 2m-re kinyit.nem sok az kicsit megszakítónak??:Dakkor hogy kell állítani?
A festő mondta, hogy elég, nem én találtam ki. Ha meg nem lesz elég, majd veszek még hozzá.
Ezzel a max fél liter per szín dologgal vitáznék. Ennyi nemigen lesz elég a lámpa-tank-oldalburkolatok témára, de te tudod.
Szevasztok!
Keresek egy komplett TS250-es blokkot megvételre és szeretném tudni azt is hogy TS125-ös vázba beépíthető e a 250-es blokk.
Köszi a választ.Feri
Amiket a versenyen használtok mz-t,pl olvastam,hogy olyan is van amit bambi rakott össze,azok is csörögnek?
én tökre elfogadom ha így nem tudja senki megmondani mi lehet a baj,mert csak leírom,nem hallja attól még.nem is reméltem konkrét választ mi lehet,mert én sem tudnám megmondani,pedig én itt vagyok és hallom.
ez tök olyan mintha én azt mondanám,nem kell lefesteni a motort,úgyis le fog kopni róla.
Puding próbája az evés. Kérdezd meg!
Ha a barna lehet püspöklila, akkor a fekete is :) Ez egy adminisztratív nyilvántartás, nem az a célja, hogy gyári színeket lehessen belőle megállapítani.
Az én huszonegyesem az eredetvizsgán kék-fehér, a műszakin fehér, a forgalmiban kék, a törzskönyvben meg metálkék. A valóságban fehér, kék tankkal, lévén rendőrmotor.
Azért csak lehet valami jelentősége mer ez is ugyanaz mint a RAL csak másképp van számozva bár szerintem az első szám ugyanaz 3 piros 9 fekete tehát a puspöklila az nem 92...
Szal van nekik könyv az ocsmányirodán amiből kio kell választani a színt ha átfested. Ezt ott szerintem meg lehet kérdezni, hogy akkor az most RAL mennyi...
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|