:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Sziasztok! 250 etz-nél a hátsó kerék visszarakása után hogy szoktatok bebizonyosodni hogy egy sikban van e a két kerék??? a hátsóvillához mértek avagy a két állitócsavart méritek?
Tisztetl Fórumozók!
Az ETZ 251-nek létezet NSZK exportra szánt változata is, ami kisebb max teljesítményt(12.5kW) és kisebb max nyomatékot (24.5Nm) tudott leadni, kisebb fordulatszámokon (5000 és 4500 1/min), mint a keleti verzió. Tudna valaki információt adni arról, hogy milyen változtatásokkal csökkentették le a teljesítményt? A keleti változatú 251-es paraméterei megegyeznek a 250-es paramétereivel (15,4 kW, 5.500 1/min; 27,4 Nm, 5200 1/min). Vajon köztük mi a különbség? Köszi.
Hello. Az nekem is kéne.Ezt is gab küldte emailben de neki sincs fordmérőről.Állitólag van valami oldal de még senki sem irta le hogy melyik.
Hello! Fordulatszámmérő-hátlapod nincsen véletlenül, vagy nem tudod, honnan tudnék letölteni egyet, hogy egyedivé tudjam tenni? Köszi:)
Tárgytalan.Másik forumon látom hogy Etz 150-es.
Milyen mz-hez?Ts vagy Etz?Ts-hez van egy eladó fesszabom.Mondjuk 2300 ft.Hol laksz?
Csak nálam folynak egybe a hozzászólások vagy másnál is??? Gebasz van az oldallal? :O
Mz.hez kellene régi tipusú fesszabályzó,mert az új nem ízlik neki,sürgös lenne segítsetek...köszi!!!!
Hello
Olvassd el a túra fórumot, Tesho épp az egekbe magasztalja a DERBI- ETZ fék párosítást.
Szerintem ha megszakitós a motorod akkor jó lenne azért ránézni.Nem olajos-e?
Szerintem túl sokat kap.
Először a gyújtást ellenőrizd...
Ha nagyon füstöl és dől az olaj a kipuffból szimeringes.
Érdemes lenne a karbit leszedni és beállítani az úszószintet és megnézni a tűt és fuvókáját, mert ha az szar akkor mindegy mekkora a főfúvóka... sokat kap.
Hello!
Az piszkálja most az agyam, hogy mi történik, ha felrakok az ETZ -re egy másfajta (pl. Honda, Kawa, vagy amit találok) főfékmunkahengert? Jobb (egyáltalán használható) lesz -e a fék? Gondolok itt arra, hogy mi történik, ha ezt a fékmunkahengert 2 -nél több dugattyús féknyereghez (ne adj Isten dupla tárcsához) tervezték? Vagy ez mindegy?
üdv: Boky
Én is meg kaptam a számlapot, köszönöm szépen _gab_
Én is megkaptam!!
Kössz!:)
Megkaptam a számlapot! Köszi szépen!!!
gab utólagos engedélyével a számlapot bárki letöltheti magának innen
2db 250ts blokk darabokban karbival... és egy mz vázból átalakitott központi teleszkópos váz eladó, de van mit csinálni rajta. aprillia krosszmotor tank és ülés, hátul kiemelve hosszabb lengőkar és központi teleszkóp. kerekek is benne vannak csak összekell rakni.
Akinek van idelye megcsinálni és szeretne zugatni annak ajánlom.
Ár: 19 999Huf
Hely : Múcsony
Tel: 06303684968
szabadospeti@parisat.hu
Eladó Mz ETZ 125, piros, 1986-os, gyári festés sárvédő nincs levágva; elöl, hátul dobfékes, telók nem folynak, normálisan csillapítanak, elektronikus gyújtás(trabant), krauser doboztartóval, 09. 10.-én megy műszakira, szeged mellett eladó iá:75000 érd: 06303846313
ja és amikor üresben túráztatom, akkor aránylag egyenletesen pörög föl, igaz kipörögni nem pörög ki teljesen, kicsit belehörög. Sebességbe meg ilyen darabos rángatós...szal nem jó....
Sziasztok!
A következő a problémája a 150es ETZ-mnek.Ha beteszem sebességbe és elindulok vele, akkor rángat,fulladozik(olyan mintha néha kihagyna a gyújtás..), nem húz rendesen és általában lefullad.Nem tudom eldönteni,hogy gyújtás vagy karbi gondja van e?Előbb 125ös volt,fel lett fúrva 150-re, 24es karbival.A gyújtáshoz nem lett hozzányúlva.A karbiba most egy 110es fuvóka volt(elég fekete a gyertya), beleraktam a 90est azzal úgyan úgy nem megy...
Tanácstalan vagyok!
Légy szives, segítsetek!!!
Előre is köszönöm!
Hali! nekem is eltudnád küldeni a számlapot? nagyon megköszönném!!!!!
Ment a számlap nektek. Aszem 50%os kicsinyítésben kell kinyomtatni és pont akkora. de ebben már nem vagyok biztos.
Sok szerencsét!
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy eladósorba került az MZ-m. ETZ 250, képek és bővebb leírás az alábbi linken található:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1429772&command=ugras&screenwidth=1280
üdv
poteka
Köszönöm a segítséget!
Üdv Mindenkinek!
Ha sikerül megkapnod akkor légyszi küldd el nekem is!!!
Kössz:$
Fehér számlap/számlapok engem is érdekelnének. Emilbe vagy vmi oldal cím. Előre is THX
Ilyen honlapról nem tudok, de mint írtam nem én csináltam. Dobj egy mailt Tesho-nak, biztos segít.
Ennek nagyon örülök de még mindig nem tudom hogy tudnék csinálni számlapot.Jó lenne az a honlap amiről állitólag lehet letölteni mintát.
volt benne ekkora nekem is, de nem tul sokaig, szepen szetolvadt a foglalat aztan meg lett egy bazi nagy zarlat....
ha mar nagyobb fenyero akkor: mega light plus 60%-kal nagyobb fenyero, de ugyanugy 60/55 W
Brisk N15C-t kell belerakni. Bár én N15YC-t használok és semmi gondom vele.
Én is csináltam fehér számlapos órát, csak én fotópapírra nyomtattam és ráragasztottam. azt mondták jobban ellenáll a napfénynek mint a sima papír. meg hát sokkal szebb is. :)
Sajna nem vagyok valami nagy számitógép guru,ugyhogy én ilyennek neki sem állok mert ugysem megy.Jobb lenne az a honlap amiről lehet letölteni ha valaki esetleg tudja irja már meg.
Nem néztem a képeket, de Tesho MZ-je ilyen! Otthoni tuning. Szétszeded az órát, számítógépen megtervezed amit akarsz, majd kinyomtatod egy fehér matricára, és ráragasztod az eredeti számlapra.
Hello! Meg tudná mondani valaki, hogy ETZ 251-be milyen hajtóműolaj a megfelelő?
Én már szedtem szét ugyhogy az menne de én nem emlékszem ilyen linkre mostanában.
Ez biztos hogy házi tuning. A peremet le kell venni asszem és hozzáférsz. Nemrég valaki belinkelt ide egy oldalt amin van egy csomó ilyen letölthető számlap. Kinyomtatod ora szétszed aztán megyez magától. Én sose próbáltam amugy.
Köszi szépen.A képen ugy néz ki mintha mz órák lennének.Lehet hogy hülyeség de a 251-es etz-nek nem lehet hogy ilyen?
A z könnyen lehet.Tudod irtam nekem is igy csinált aztán vettem egy uj trafót aztán amikor cseréltem akkor láttam hogy a két vezeték fel van cserélve.Tudom hogy azt nem piszkáltad de sose lehet tudni azért szerintem elötte nézd meg.A 15-ös pontja a gyujtkapcsra meg a féklámpára megy,az 1-es pontja meg a kondihoz.
Majd feldobom a kérdést a fórumra az mz klubbosra. Hirtelen nem is tudom kié volt:)
Helló!Érdeklődni szeretnék, hogy TS MZ-be milyen típusú gyertyát ajánlotok!?
Előre is kössz!
Hali!
Hali!
Nekem a gyujtáskapcsolón van egy olyan vezeték ami gyárilag össze van forrasztva (két fekete). Az egyik a trafóhoz megy a másik a kürthöz. Ezt a vezetéket ha lehúzom akkor renbe jön a fesz az akkuban. Tehát szerintem a trafó a hibás. Holnap veszek egy újat és megpróbálom azzal.
Igen, számít. Add össze a fogyasztásokat, és hasonlítsd össze a generátorod teljesítményével.
Megnéztem jó kis buli lehetett.Az egyik képen egy olyan mz volt aminek a km óra és a fordmérő fehérszámlapos volt.Ez mz óra átalakitva vagy másik motor órái?Lehet esetleg venni fehér számlapot?Érdekelne a dolog nagyon tetszik.
Volt egy kis hepaj:
http://web.kabelnet.hu/endre.horvath/Nerbi.zip
A motor jó, de ez diavetétés full sávszéleségen, nem videó :))
Szia, elég kajak! Nekem külön tetszik, hogy a lábtartót is kékre festetted.;) Teljék benne sok örömöd!:)
A zene tényleg nem jó.
De nagyon megérte a fáradságot! Nagyon szép lett! :-)
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|