:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
A Halálos fegyvenek van egy olyan része, ahol Mel Gibson és leendő felesége egymásnak mutogatják, hogy kinek volt nagyon sebesülése. Mindenki próbálja überelni a másikat, aztán a jelenet vége az lett, hogy M.G. már gatyára vetkőzik, mert még ott is van hege. Nos, most úgy látszik itt nagyon sokan gatyán vannak már :D:D
Mondjuk nekem saját orvosom van ilyen esetekre, már csak egy röntgen gépet kéne összebuherálni valahogy a pincében :D
A gipsz meg ugye nem probléma, ahoz még nem kell személyi az Obiban :)
Amúgy nem is bonyolult, találtam leírást a házi építésü röntgenre :D
Na de komolyan. Egy eséstől az egyértelmü csonttörésen kívül lehet belső vérzés, vérömleny, agyrázkódás. Az is lehet hogy a lábad nem fáj és egy hét múlva összeesel meghalsz. Korházban ezeket észreveszik és nagyon jó esélyel megmentik az életedet.
A belső vérzést észre sem lehet venni.
Az agyrázkódás legalább egyértelmü tünetekkel jelentkezik, de ugye nem árt ismerni a tüneteket. Fejfájás, hányinger, hányás, emlékezet kiesés, zavarodotság, zavart beszéd, meg ilyesmi van akkor azonnal korház, és az oda vezető úton ki kell találni valami mesét.
Haljátok ez télleg így van most pont fáj a bokám egy balesetem miatt ami után egy hétig bicegtem de orvoshoz nem mentem pedig most is fáj vagy ha leterhelem futással akkor megérzem a bokám.
És télleg benne van ez is amiért nem mentem el.
menyi TS került mostanában a vágóhídra :(
Ha lenne helyem fillérekért felvásárolnam szétbontanám, lezsírozva eltenném, betemetném és 5 év múlva a börzéken arany áron árulnám :D
74es ts 125 bontásra Makón eladó
30ezrenként kell felújítani, bár ha nagyon kímélik akkor dupláját is elmegy.
Amúgy ha tényleg nem nyultak még hozzá akkor így is jó vétel, mert a felújítás olcsó, és nincs szétgányolva még a gép.
Amúgy meg azt kell mondani zárt pályán estél el. Ott jogod van hozzá.
Baszus, ez a hülye feljelentgetősni ide vezet. Az ember nem megy el orvoshoz, ha indokolt sem. Amúgy sem szokás, de ez végkép jó indok miért kell bokatörést otthon kiheverni. Aztán meg ha nincs szerencséd örök életre nyomorék leszel, az orvosok meg csodálkoznak hogy miért nem fordultál időben orvoshoz.
Hali
Attól függ milyen 28ezer km. Az enyém is most áll a 28ezer előtt pár km-rel és gyári. Nem volt széthúzva a blokk, egyszer volt fúrva. Gondtalanul működik. És eladó! TS125. Ha érdekel vkit: http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/159802
Minden jót
gab
Sziasztok! Eladó TS 250/1 alkatrészek.
celer84@freemail.hu
Hali!
28000km sok 1 mz-be ami teljesen gyári még?
Azért kérdezemmert vétel elött álok.
Hát örülök, hogy én annak idején ilyen stram gyerek voltam.Elcsusztam a TZ-vel és jól összevertem a térdem.Gondolkoztam is, h nem-e kéne bemennem az ügyeletre.Aztán otthon kezelgettem magam és néhány hét után bementem és elmondtam,h elcsúsztam és fáj még mindig a térdem nem-e tört el.Megröngeneztek aztán hazaküldtek.
Így, utólag: Mennyi eszem volt!!! :)))
Hello! Köszi a tanácsot! :D
Szerencsére én még akkorát nem estem motorral, hogy törjön valamim, (esni is tudni kell :D) persze hozzáteszem hogy mióta erdőben is motorozok (ott tanultam meg motorozni) mindig crosscsizma és térdévdő is van rajtam. Ha ezeket nem hordanám, hanem tornacipőben motoroznék, mint a lazagyerekek akkor már többször lett volna törésem.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy mindenki, ha van rá lehetősége, akkor vegyen protektoros cuccokat, csizmát stb. Inkább hordog protektoros ruhát, minthogy azt a pénzt a kórházban költsem el gipszbeágyazva. Ez csak az én véleményem, de szerintem ezzel a motorosok nagy része egyetért.
Üdv!
Van eladó generátor forgórészem ETZ-hez 1500 Ft-ért
Valamint hajtóműolaj olcsón,ha valakit érdekel!
Szombathely
És az orvossal elbeszélgettél utána ? Mert az ám a másik aljanép.
Aztán ha elesek bivcajjal, és kezemtöröm, akkor is lesz helyszínelés, meg minden? VAgy ha pl belemegyek egy kocsiba hátulról? :)
Szerencsére nem az erdőben járnak a rend éber őrei :) Ott "buktam" meg a dologgal, hogy bementem a korházba, hogy ugyanmár gipszeljék be a lábam, mert összetörtem, na hogy törtem össze? Há mondom motorral estem. Erre az orvos nem szolt semmit, csak amikor végzett velem, az ajto előtt már vártak a rendőrök. Na mehettunk helyszínre, megnézték a mtort, fasza volt :)
Tehát a lényeg: Ha elestek motorral, és csak ti vagytok a károlsult, és nincs nagy baj, de bementek a korházba, hogy azért mégiscsak vizsgáljanak meg, akkor mondjátok azt, hogy lépcsőről estetek le. A következőnél már énis rutinos voltam :D
Elkelt, de lehet, hogy lesz másik...
Hali Máté!
Tiéd a pálya, mert nekem még sem kell....
Üdv,
Zozy
Sajnos sok olyan eset van amikor az úthiba miatt bekövetkezett balesetet reflexből ráhúzzák a motorosra...és sajnos egy barátom így halt meg. Kirántotta a motort alóla egy k..va nagy kátyu amit nem vett észre az esőben. :-(
Persze őt hozták ki, hogy nem az út viszonyoknak megfelelően vezetett. Szerintem én ilyenkor lazán lecsukatnám az út fentartóját, ahogy azt nálunk inteligensebb országokban meg is teszik.
egem is 2x meg akartak büntetni,de mondtam,hogy egy víz folton estem el,amit egy autóból folyhatott ki,mire ők megnézhették volna,addigra sajnos fel száradt:-) így nem én voltam a hibás és megúsztam:-)
Ezek után engem nem önveszélyes közlekedés, hanem hatóság(i személy) ellen elkövetett rágalmazás, testi sértés miatt bűntetett volna meg... Abszurdisztán...
Nekem is van egy haver aki elesett és megbüntették mert mentőt kellett hívni azok meg értesítik a yardot. Bár én még mindíg azt mondom, hogy nekem nem kell számítani arra, hogy van egy jó nagy kátyú az úton (ebbe ment bele), sőt az önkormi a hunyó mert nem csináltatta meg.
A rendörség mindig ezt küldi ki, csak azt felejtik el hogy ezt bizonyítani kellene, mert ez bizony előitéleteken alapszik és súlyos munkaköri hanyagság a részükről ez a hasraütés szerü megállapítás!
Ha nem volt kitéve úthiba tábla és nem lépte túl a sebességkorlátozást akkor nyert ügye van, de ne egyedül csinálja mert mocskok és csóró állampolgárt megszivatják.
Hívja fel ezt az ügyvédet:
Dr. Somogyi György 06 1 3010208
Nem kerül pénzébe, csak a kártérítésből kb 10%-ot kér, ami nagyon megéri, mert főleg testi sérülés esetén az anyagi kár többszörösét tudja kihúzni a kár okozójából.
Nem szokásom reklámozni, de anya p..át a rendörségnek, meg az út fentartójának! Szop...sátok meg rendesen a szemeteket!
Hy! Ha felétek már az erdőben is rendőrök járkálnak és ott is megbüntetnek, akkor tényleg szemét országban élünk!
Én is szoktam motorzni erdőben, de még egyszer sem láttam zsernyákot...(szerencsére :D)! Üdv!
Egy cimborám kerékpárral!!!elesett a főúton úgy,hogy lefutott a padkára hegymenetben és visszadőlt az útra.Szilánkosra tört a combcsontja,jöttek a mentők,berakták a kocsiba(fájdalomcsillapítás negatív,mert"nem lehet leszedálni a beteget altatásos műtét előtt"),rendőr beszáll mellé,majd kifejti,hogy ebben a formában előadott vallomás alapján meg kell büntesse X ezer forintra ÖNVESZÉLYES KÖZLEKEDÉS miatt.
Nyomattam az erdőbe az endurot, megfogta a lábam egy tusko, visszahajtotta a lábfejemet, összetörött a lábközépcsontom. Rendőrség bírságolt, mert nem a körulményeknek megfelelően vezettem. Mondtam nekik, hogy majd aláírhatják a gipszem...
Ekkora szemét országban élunk.
Szevasztok.
Haverom elesett a motorjával egy csatornafedél megdobta.
650es moci.
A srácnak eltört a kulcscsontja,mociba kb 4-5százezres kár.
De nem karambolozott,másnak senkinek nem okozott semmilyen kárt.
A rendőrség most küldött neki levelet,hogy nem a közlekedési és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett.30ezer birság.
Jogos ez ??
Ja, nincs féknyom.
üdv Laca
Valahol van, megkeresem!Ha megtaláltam írok mailt:)
Hello
Szintén Szhelyi vok! Nincs véletlenül olaj leersztő csavarod?
Sziasztok!
ETZ 150-hez keresek szívócsonkot. A hengerhez 2 db. hatlapfejű csavarral van rögzítve, a karburátor csatlakozik rá. Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném.
Szia Gyula!
Ha Zozynak nem kell az ETZ-jére, akkor engem érdekelne. Mit kérsz érte? Holnap felhívlak inkább...
Van eladó generátor forgórészem ETZ-hez 1500 Ft-ért
Valamint hajtóműolaj olcsón,ha valakit érdekel!
Szombathely
Sziasztok
Eladóak a következő 250-es, illetve 251-es ETZ alkatrészek.
Váltóléptető villák 10-12-ig
Váltóléptető tengely
Léptető szerkezet
Fogaskerekek külön+tengelyek
Henger ETZ 250
Generátor forgórész
Generátor állórész
egyenirányító
fesszabályzó
gyújtáskapcsoló
kupplungalkatrészek
berugószerkezet
berugó+váltókar
első lengéscsillapítópár komletten
hátsó lengéscsillapítópár kompletten
fékpedál
sztender
alsó és felső kormánykifli
műszertartó alukonzol
műszertartóba óratartó gumik
por és vízvédő gumi a gyújtáskapcsolóhoz
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10 km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van
Hátsó lánckerék csapággyal, tengellyel, rezgéscsillapító gumival+kilométeróra meghajtással,ez ETZ 250-é(kitűnő állapotú)
első keréktengely
hátsó keréktengely
lengővilla
féktárcsa
kilométeróra meghajtó spirál
Ezek az alkatrészek így együtt 25000Ft-ért elvihetőek!
Nagy részük kitűnő állapotban van!
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
Nem tudom,de nekem is van egy alapméretes alig futott gyári dugattyújával 7000-ért nem tudtam eladni.
Gyuri! Megpróbáltál már belépni?
Üdv! Mennyit lehet kérni egy ETZ 125ös hengerért és hengerfejért?? A henger fúrásra szorul.
Én amiatt érdeklődnék, hogy ebbe a szervízbe felfesznek-e nyárra motorkérékpár-szerelő tanoncokat?
sorszám: 23711 (85681)
( előzmény: Doki Jawa700, 2007-11-05 21:36:42)
Szia Gyula!
Ha esetleg TS 250-re való és Zozy barátunknak nem kell, akkor én vevő lennék rá.
MOTORÉPÍTÉS!!!Ha nincs keret a nagyköbcentis motor fenntartására és megelégedsz a kicsivel ami 250-es V2-es,szép és teljesen egyedi chopper,nálunk kedvező áron talál ilyen motort.Csak megrendelésre.Az első szépség a tavaszi motorszépség versenyen indúlnifog.Érdeklődni a 06309811674-es telefonszámon lehet.
Mz,Jawa szerviz Érden ugyan itt!
Hali Gyula!
Lehet-é tudni, hogy melyik típusra való...?
Üdv,
Zoli
Tisztelet mindenkinek.
Takarítom a mühelyt,és előkerült egy gyári MZ oldal csomagtartó,még az eredeti német nejlonba zárva.Ha érdekel esetleg valakit napközben 06 20 3 421 373
Mail ment a gbomsz@invitel.hu-ra!
Engem lehet, hogy érdekelne a vezetékköteg (kicsire-nagyra).
Mi az ára?
A vezetékek átmérői/színei is stimmelnek?
El tudod küldeni utánvétellel?
Esetleg dobhatnál egy mélt akár fényképekkel: gbomsz@invitel.hu vagy az ittenire.
Sziasztok!
ETS-hez keresek tankot!
Utángyártott vezetékköteg kapható nálam TS 250 és TS 250/1 TS 125 és TS 150-es MZhez. Érdeklődni: bakimate kukac freemail pont hu.
Etz gyújtásbeállításhoz keresek gyújtásbeállító műszert. Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném. 70/242 9283 lukban@freemail.hu
műszakin +10%-os eltérést fogadnak el. Az alapgumi az 3,5-es. (átváltási szám 2,56)
Ha szerencséd van akkor nem szolnak, ha nincs akkor szolnak:) (proba cseresznye) nekem nem nagyon nézték a gumit (mondjuk mind 2 rendbe volt, és méret se tért el)
Hali. Lehet fokozni, mert a tartálykocsiban cellák vannak. Nem feltétlen vihet csak benzint vagy csak gázolajat. Na ez nem is lényeges. Nem azt írtam ,hogy rosszabb lenne, hanem a másik jobb a jobb adaléktól :-). Egyébként is ezek a régi kétütemű motorok sokkal igénytelenebbek mint az új autók. Ami benzinre már egy kicsit is hasonlít azzal már elpöfög a gép.
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|