:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Sziasztok! Eladnám az Mz-met, talán páran még emlékeztek rá. Az első szocimotoros túrán mentem vele. Teljesen tipp-topp állapotban van, kicsit sajnálom is, de kell a pénz egy másik motorra. Ha valakit érdekel, a következő linken megnézheti: http://www.vatera.hu/mz_ts_125_lux_44618166.html
Samu ez így nem jó, töltsed le és küld el neki az e-mail címre mert ahoz lusta hogy keressen :)
Ha keresne akkor itt is meg az MZ klubbon is régen megtalálta volna. Nem vagyok hajlandó ilyen lusta disznóknak segíteni a legkisebb mértékben sem, max. anyit mondok hogy nézzen körül.
először úgy volt hogy elhozom a lábán,de
jóatyám mondta hogy akkor inkább elhozzuk futón, mert a forgalmiját meg kell hosszabítani.Meg hát azért szeretném rátenni az es kereket hogy ne csessze szét a felnit az aszfalt, mert azért csak van 100kg a gép.
Nem vagyok egy elveszett ember, mert tavaly januárban az I.es golfomből kiszedtem a motort váltóval az utcán egyedül,szerintem elég extrém dolog.
Az egy dolog hogy felújítom, szépítgetni fogom a gépet télen, mert elég tré állapotban van(müködik, csak nem vmi jó hangja)aztán tavasszal megyek gurulni,és télen nem fogom letenni a mocit csak ha fél méteres hó esik:)
Te most viccelsz? Benne van a kerék, csak defektes a gumi, vagy nincs benne kerék?
Még kerék nélkül is felpakolnám az utánfutóra! Azthittem lábon akarod elhozni, csak nincs rendes hátsókerék. :P
sorszám: 24095 (86783)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2007-12-08 23:00:48)
szép jó estét mindenkinek!!!
Nem tud véletlenül valamelyikőtök eladó 125ös tz-t heves megyében????
előreis köszönöm!!
üdv:petya
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Az az igazság hogy az utánfutóra kell rátolni,megpróbálom az ES kerekét belehajtogatni.
ANdrás
Ha tolni akarod, akkor mind1 milyen kerék, csak beférjen a sárvédő alá.
Toláshoz nem kell a fék és a hejtás sem.
sorszám: 24092 (86772)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2007-12-08 19:49:19)
én úgy tudom,hogy a kis ts és az etz agy sem egyforma,ráadásul a tz 16-os,mig a ts 18-as átmérő.
sorszám: 24091 (86771)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2007-12-08 19:49:19)
értem,hát végülis ha logikusan végig gondolom nagyobb motor=nagyobb fék
de a trophyé szerinted jó bele?A 125ösé?
csak addig kell amig áttolom a XIIIker.-be
üdv:András
Manus! www.mzclubhungary.com -> Letöltések
Samu
én úgy tudom a fék is kisebb a kis mz nek,és ezért szerintem nem jó
sorszám: 24087 (86762)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2007-12-08 10:34:59)
Sziasztok
Eladóak a következő 250-es, illetve 251-es ETZ gyári DDR alkatrészek.
Kivéve a karburátor nem gyári,mert japán gyártmány!
Komplett váltóTS 250/1, ETZ 250, ETZ 251
Henger ETZ 250
gyújtáskapcsoló
kupplungalkatrészek
berugószerkezet
berugó+váltókar
első lengéscsillapítópár komletten
fékpedál
sztender
alsó és felső kormánykifli
műszertartó alukonzol
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10 km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van
első keréktengely
hátsó keréktengely
lengővilla
kilométeróra meghajtó spirál
30-as torokátmérőjű MIKUNI fordulatkarburátor ETZ125-re vagy 150-re
Képet tudok mindenről küldeni!
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
Hi! Vki tdna küldeni nekem egy színes,angol vagy magyar 12 v-os ETZ 125-ös kapcs.rajzot? cseffp@vipmail.hu Előre is kössz!
hali!
Hát ezt én se tudom, én idáig a csak trophy-val foglalkoztam, etz szinten kezdő vagyok.a XVII.ker.-ből a XIII.ker.-be szeretném átvinni, de az ember azt mondta hogy deffektes a hátsó kerék.Ezért fordultam hozzád.
Van egy gumi ami elvileg, jó hozzá, de szerintem azt csak gumis tudja feltenni.
Azon gondolkoztam hogy az etz és az es is hátul dobos, elképzelhető hogy passzol a két kerék?
Üdv:András
A 24052-es hozzászólásomra valaki esetleg?? Szépen kérem segítsen valaki...:S
hali, csak kíváncsiságból egy körülbelüli árat tudnál mondani, mondjuk ts125? Kompletten. A csapágyak már megvannak. Emailben is jó. kocsisg85 kukac freemail pont hu
köszi
gab
hmmm nem tudom pontosan,hogy az agy rész stimmel e a 250 etz-vel mert akkor szivesen adok.A felni biztosan szélesebb,.
sorszám: 24081 (86741)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2007-12-07 19:41:47)
sziasztok mz-sek,ts 150-esemhez kellene nekem egy henger..elöre is köszönöm,,:rizzofater@freemail.hu
Ha MZ, ETZ, Simson motorgenerálra van szüksége valakinek, édesapám vállal. (Sárospatak, Borsod megye 06-47-314-664). Tunninggal nem foglalkozik, de ha szétvan a blokk, vagy más egyéb problémák vannak, a festésen kívül bármit elvállal.
mzzzz
Szervusz Bambi99!
89es etz 125höz kölcsönbe tudsz-e adni,kaucióval hátsó kereket?
Vettem egyet, de nem tudom elhozni.
Jelenleg bp.-n van a XVII.ker.be van
és csak annyi időre kellene ameddig elhozom, tudsz segíteni,
üdv:András
A hasznaltauto.hu-n van egy 10 éves Kanuni 2 kilóért.
a kereket is kedden már elvileg elviszik ha nem akkor írom,hogy meg van még
A fejidomot már hétfőn elviszik,az egyben krauzer az 3000ft,a szétszedett az 1000ft,mert az silányabb.
A hátsókerék (gumival) 18"-os?
Mennyiben kerülne?
a krauzer meg a fejidom mennyit kóstál?
Üdv mindenkinek,
Találtam a neten egy boltot ahol lehet venni LUCAS fém fékcsövet és első-hátsó betétet ETZ-hez és még sok más motorhoz.
Itt van:http://www.meraymotor.hu/katalogus/meray_fekcso.php
Azt nem tudom,hogy postán is elküldik e. Egy kicsit drága de ha valaki akarja próbálja ki.
Sziasztok.
Ez a Krauser jellegű csomagtartó mennyibe kerül?
Érdekelne a főfékhenger a fém fékcsővel, ha feltehető ETZ 250-re.
:o hű mennyi cucc. helyileg hol vannak?
köszi
gab
elado cuccok
www.mzclubhungary.com/galeria/egyeb/bambi
Ha jól tudom 251-hez volt csak külön olajzás, kis ETZhez nem. Mellesleg itthon nagyon kevés ilyet forgalmaztak, nagyon nagy szerencse kell hozzá h ilyet kapj használtan! Samu
hi! azt szeretném kérdezni,hogy 125-ös ETZ-ből mekkora példányszámban gyártottak szivattyúsat( automata olajadagolósat). Lehet-e ilyet kapni magyarországon? Utólagos átépítés lehetséges-e adagolósra?? Mi pénz lenne? cseffp@vipmail.hu !!! Elöre is kössz
Heló.
Aki tud olyan céget vagy akár magánembert aki 2ütemű mocikra (mz-re simsonra) is csinál kipufogókat és megbízható az szóljon lécci mert szeretnék a 125-s mz-re egy sportkéményt. Üdv.
Köszi az infót. Azért kértem dokumentációt, mert azt gondoltam, hogy bonyolultabb lesz, de megbírkózom vele, mert nem nagy cucc. Mégegyszer köszi!!
sorszám: 24058 (86673)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-12-05 18:56:22)
keri; elolvastam a cikketeket a karbi beállításával kapcsolatban, de nem tudok tovább lépni, lehet hogy nem is gyári benne a súbertű, v. nem hozzávaló?
sziasztok!
bejáratós trophym-nak nem nagyon tetszett a hangja,kicsit kopogós volt a felső tartományban,motorgenerál után van a gép.
ezért gondoltam a karburátorra.néztem a "szerviz" nevű cikkbe, hát ez nem olyan mint ami nekem van,bár van hasonlóság
a kettő közt.Ez egy BVF-N22/1-3 karbi (szerintem a gyári) szépen kipucoltam felpoliíoztam a légbeömlő és motor felőli nyílásokat.Az úszómnak a bal oldali "hólyagja" pont az alja kopott\lyukadt ki, le akartam cserélni de nem volt a motorosboltban, csak rendelésre, egy hét múlva.
Mondván én a gyárit jobban szeretem,megkerestem a hibát,
berajzoltam,kiszárítottam, és utána pákával meg ónnal javítottam is.
jobb mint a gyári ,eskű.
az ón\ólom fajsúlya nagyobb mint a rézé,de a menyyiség szempontjából ez elhanyagolható,mert pici lyukról van szó,és ígyse akadt fel.
viszont ami kérdés nekem, hogy ebbe a karbiba egy 4 rovátkás súbertű van én betettem a legmagasabb előttibe ,és ezért gondolom ez lehet az oka annak hogy betegeskedik a gép.
Ha valakinek van ilyen karbija,és ismeri a 125ös trophy-t,segítsen ebbe
előre is köszönöm!
hi...
a dekli mögötti részröl készült képek engem is érdekelnének...
az emil címem valódi... :)
d_ricsi@freemail.hu
Hello all! Lenne egy hatalmas nagy óriási kérésem :D Az Akkumulátor oldali dekli mögötti részem (akku lefogató, szerszám tartó, stb-stb...) szinte teljesen hiányos, nem tudom a gyári hogy volt megcsinálva. Nagyon hálás lennék, ha valaki (lehetőleg gyári állapotút) körbefényképezné, minél részletesebben, és elküldené az E-mail címemre: kalloszoltan@trevolnet.hu
Nekem 251-es ETZ-m van, de gondolom minden ETZ tipusé egyforma. Előre is köszönöm a segítséget!
Hali. Nem tudom milyen dokumentációt szeretnél. Röviden leírom. Szerzel babetta forgórészt és állórészt, tranzimós vagy a másik fajtát trafóval. A forgórészt ráteszed a tengely végére, passzol rá, az állórész alá meg akkora közdarabot csináltatsz esztergályossal amekkorát megkíván. Van az állórészen és a forgórészen is egy rovátka ez jelöli a gyújtási időpontot. A többit már egy legózni szerető kisgyerek is össze tudja rakni. Sok ikert. Ha ez nem érthető akkor ne is állj neki mert az már kifogna rajtad.
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|