:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Délelött van programom, de amúgy jöhetsz.
TS-en az szokott lenni, hogy a hátsó kerékdobban megy a vezeték és a kerék ki szokta dörzsölni. De neked mintha 150-es ETZ-d lenne. Azt nem ismerem, de gyanús hogy hasonló okon van zárlat.
Egyszerü, ha nem tudod beállítani akkor szimeringes.
Akkor holnap felhivlak ha nem esik tulsagosan az eso (megazik a gps :))
Meg mindig OK a holnap?
Hogy tudom a legegxszerubben kideriteni hogy zarlatos e a feklampa, mar ugy maga az aramkor? Remelem ertitek mert ennel bonyolultabban nem tudok fogalmazni :)
Feltoltom (valamennyire) az aksit, huzok kettot a kezifeken es mar nincs csak vagy 6 volt az aksiban. A dolog ugy kezdodott hogy probaltam beallitani a hatso feklampa kapcsolot (sose volt 100as, mindig csak a vizsgara taknyoltam ossze, 20 km es mar szarakodott megint, uh. lehuztam a papucsot es kesz, kezifekkel lampaztam), tekergetem ovatosan a kapcsolot, jo-nemjo-jo-nemjo-nemjo-nemjo. Aztan latom hogy semmi aram az aksiban, feltoltom, feklampa piszkalas, nemi szikra, aksi ures. Anyazas, saru lehuz. Majd kicserelem a kezifek kapcsolot azt minden a regi. Ma kicsereltem, de ugyanugy megeszi az aksit. Ennyit roviden a mai benazasomrol, majd eloben ugyis letagadom a nickem :)
Szal valami megoldas? Otlet? Az aksi uj (tudom, attol meg lehet xar), es ka nem feklampazgatok akkor megtartja az aramot inul is rolla a moci. Allitolag hasznos tud lenni neha egy mukodo feklampa :)
helo
Ha ez egy mz és 6 voltos rendszerű akkor van egy tippem.Nekem is ez volt mignem a gyertyahézagot csökkentettem.Amig 0.6mm körül volt ilyet csinált mint amit leirtál most nekem 0,45mm hézagmérővel.nekem ts 150
van.Most semmi gond semmi kihagyás még index-szel+tompitottal sem áll le alapjáraton.
Hi
Nem tom talán Én nem olvastam el részletesen csak végigszaladtam rajta, hány 3cm, s gondolom 4T. Szóval van új magyar motor, ez jó :)!! Végre ami magyar s nem made in Taiwan vagy china :)
Lenne egy "kis" problémám, nem éppen OK a motor:
városban és lassú tempónál elég nehéz vele közlekedni, mert állandóan le akar fulladni,(nem ugy mintha pl. ráhúznám a szivatót, hanem gondol eggyet és leáll), és gyorsításoknál pedig nem egyenletesen húz hanem egy kicsit akadozva. A gyertyát szokta köpködni, de nem nagyon sűrűn, és talán egy kis olaj fogy.... Viszont nagyobb sebességnél nem csinál semmi ilyet, csak rosszabbul megy valamivel és jobban melegszik! És az alapjáratot egy ideig tartja de leáll...
Erre az egyik szerelő azt mondta hogy szimmeringes a motor, egy másik pedig azt hogy csak be kell állítani!
Lövetem sincs hogy mi baja lehet a motornak, mert a karbi jó a gyújtásnak is jónak kell lennie!....
Ha van valakinek valami ötlete akkor légyszi segitsen...
Kössz!
Bálint
van valami eltérő a TS250/1 és aZ ES250/2 blokkján?speciel a henger érdekelne róla
Azt hiszem valamit nem értek.Kéne egy kis magyarázat.
ugye az ES250/2 és a TS250 motorbolokk az ugyanaz,(leszámítva az alsó felfogató csavarokat)?
van ts en olyan henger mint az ETZ-n?ami kívül úgy néz ki?
Marhára mindegy hogy milyen márka a csapágy. A hézag legyen jó és nem mindegy ki és hogyan szereli be.
Főtengelyhez én koyo csapágyat ajánlom, az jól bírja az ilyen kiképzést, skf inkább kerékcsapágynak jó...
sorszám: 28387 (97582)
( előzmény: csatho.daniel, 2008-06-30 17:06:27)
Szevasz Forrest!
A C4 mindenféleképpen kéne, mert a C3-nak kissebb a hézaga, szorosabban fut, a szorulás miatt hamar elkophat. Én SKF-el jártam így a 125-ös ETZ-n, jó az SKF már 6 éve se volt az az SKF minőség
hmmm, az nem túl jó, mindegy, így legalább nem olyan túl könnyű a dolog :)
KÉT TÖCSAVAR KÖZÖT A LEGKÖZELEBI PONTON CSAK UGY FÉRTEM HOZÁ A TOLOMÉRÖVEL
ÜDV TELE TANKOT
Két tőcsavar távolsága? hol mérted? a két tőcsavar közelebbi részénél, vagy a távolabbi részükön?
NA SZOVAL KIS TS 45MILIMÉTER KIS ETZ 49 MILIMÉTER henger töcsavar távolsága
EGYETÉRTEK UJ MOCI MINEK 125 TÖCSAVART LE TUDOM MÉRNI HA JO
Nekem nem kéne vacak 4t, úgyhogy én nem ezt venném meg, hanem egy kawa h2-t... meg annyira az új motor se varázsol el, én inkább szeretek egy kalap szart venni, és rendberakni :)
Nézd meg mennyi a sherco 510 es... és utánna mond hogy drága a danuvia :)
Nem tudja senki a tőcsavarokat lemérni?
AKOR ÉN VAGYOK CSORO:D
HHÁT HA LENE1.5 MISIM MOCIRA AKOR VALAMI HASZNÁLT SPORTMOTORT VENÉK MONJUK NEM BIZTOS ABOL SOK VAN EBÖL KEVÉS RÁDÁSUL SZERETEK FEL TÜNI A MOTORAIMAL
ÜDV TELE TANKOT
1.5 misiért 70 paci 110 kiló, és profi futómű, az ajándék... haveromnak megmutattam ő azt mondta neki kéne egy ilyen, ha lenne 1.5 akkor tuti ezt venné...
Etz 250-es motort bontok.Ha kell valami emailban érdeklődjetek az árról,és az állapotról.Cím:horszumo@citromail.hu
Ugyanitt sok féle karburátor,és alkatrészei.
CSAK KICSIT MÁSMIJENEK KÉBZELTEM VOLNA EL NEM? DE JOL NÉZ KI DE EZ IS UGY FOG JÁRNI MINT AZ UJ MZ CSAK FANATIKUSOK PERSZE BÁR NE IGY LENE NEM AKAROM BÁNTANI MERT VÉGRE MAGYAR IS VAN CSAK HA 1.5 MISIJÉRT SOKNAK TÜNIK DE LEHET AZÉ MERT CSORO VAGYOK
Hát, szerinted egy 50 éves konstukciót kéne bemutatni? Ha nem zárt volna be, lehet itt tartana...
NA VÉGRE NEM CSAK EGYEDÜL BÉNÁZOK IT :)
MONJUK ÉN MÁR RÉGOTA BÉNÁZOK DE SZENTEM JAVUL AZ IRÁSOM:?D REMÉLEM:o
HABÁR A DANUVIA SZENTEM CSAK A NEVE AZ
ENYI ERÖVEL RA AKASZTOM 1 HONDÁRA VAGY VALAMIRE AZ EMBLÉMÁT SZENTEM NEM HASANLIT RÁ MÁSMIJENEK KÉPZELTEM EL AZ UJ DANUVIÁT
TELE TANKOT HÁTSZELET
Sziasztok!
250-es MZ csapszeg és tűgörgő pontos! méretére lenne szükségem. köszi!
:O nem semmi, erről nem is halottam eddig, most meg már lehet rendelni :O
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/esemeny/danuviauj/
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/esemeny/danuviauj/
Van aki le tudná nekem mérni a kis mz tőcsavarjainak a távolságát? kéne ez az infó...
Na, benazas off :) szal 35.000 ert vettem, papirok endben. Lassan belejovok a gepelesbe, ez a szamitogep bonyolult dolog :)
Persze total tiszta a dolog.
U.I. nem 85 a jubi hanem 82 :)
Akarhogy szamolom megsem irtak el a forgalmit a legutobbi cserenel :) Eskuszom 86 ra emlexem, de visszagondolva a tenyekre tenyleg 89 es kiadas. Na kimentem es megneztem, a kaosz tovabb nott. A plecsnit fenyesre koptatta a folotte futo kabel tehat ez mint informacio forras megszunt, namarmost jubileumi ez tuti, de akkor 82 es kiadas kell legyen (22-82=60 ev), hmm, lehet hogy alt a gyarban 82 tol 89 ig? Mert a forgalmiban elso forgalomba helyezez 89.
menyijért jutotál hozá ehez a csodához papirok vanak
üdv tele tankot széles utat
Én Budapest, Újpesten Szent Lászó téren lakok (4.ker.)
Kedden napközben nagyából ráérek, de telefonálj mielött elindulsz hozzám.
pannon-51632egy-hét
Be is állítom a telfonomba hogy rámszoljon.
Ma melózok, de holnap ezzel kezdem a napot.
bocsi :) elfelejtettelek
A posta és én örök ellenségek vagyunk, de rajta vagyok hogy feladjam.
Nem azzé, csak úgy 85-ös :)
ETZ 86 os kiadas, jubileumi :D
ÜDV
TÉNYLEG JO LET A CIK DE DE HOGY HASZNÁJAM A FRIS TUDÁST HA NINCS SUBERT TÜM 1 SE HA POSTA FÉLÉ JÁRSZ MEG KÖSZÖNÉM NEM SÜRGÖS CSAK LASAN KÉNE ÉS SEHOL SE KAPTAM IJEN SZART
ÜDV TELE TANKOT HÁTSZELET:-)
Mikor es hol tudnank osszefutni?
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|