:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 981 oldal
Előfordult már, hogy rossz, vagy rosszul felrakott gyűrűk verődtek a vezérlő résekhez. Például ha valaki nagyon szétfeszíti a gyűrűket felrakás közben, nem mindig ugornak vissza kör alakúra. Hallottam már gyárilag ovál gyűrűkről.Azt már feltételezni sem merem, hogy valaki egy számmal nagyobb gyűrűket tesz bele, és nem veszi észre.
Figyelj az egészet elmondom hogy müködik elsőnek is ha nincs kivonva a motor és te neked csak egy adásvételid van akkor szopacs van főleg ha nincs meg a forgalmi mert addig nem irják át még be nem jelenti az akinek a nevén volt utoljára hogy elveszett , na de ha van adásvételid és van egy forgalmid de nem annak a neve van a forgalmin akitől vetted szal már tovább volt adva a motor akkor megint cumi mert mehetsz vissza keresni az előző gazdikat ami képtelenség !Utolsó eset ha ki van vonva a forgalomból , ekkor bizony kell az a határozat is ami miatt ki vonták a forgalomból !Egyszerüsitve az az oké ha meg van a forgalmija nincs kivonva forgalomból és neked az adásvételid azzal van irva akinek a nevén van a forgalmi !!!Ha ezek nem igy vannak akor fizethetsz mint a torkos boci mihelyst bemész az okmányirodába !Nem Hülyeségből mondom én most buktam bele egy Etz 250 es -el!Ugyan igy !ÉS átjártam az össze lehetőséget és embert megkérdeztem a rendőrségen és okmányirodában is de seholsenki nem tudott segiteni mert a törvény az törvény mondattal küldtek el !
nem billenése van hanem tengely irnyú elmozdulása van ahogy össze rakta az esztergályos és nem kotyogle fel mozgatásra.
Ez tud kiadni érdekes hangokat?
Úgy, hogy az előző tulajnak talán volt annyi esze, hogy jelezte a motor eladását, hogy ne neki küldjék a különféle adópapírokat.
hát most nem fogom megvenni,még szétnézek a palettán,ha valamikor lehet olcsóbban venni motort,akkor az a téli időszak,szóval bőven van időm elgondolkodni:)
de ha már itt tartunk,ez a megéri\neméri dolog is eléggé relatív,mert én az etz-t úgy vettem 30000ért hogy szarrá volt hajtva,lógott a bele,meg zabálta a biztiket.az az állapot amit láttál nyáron az már 70000jómagyar forintba fájt,és most télen akarom megcsináltatni a felniket,meg a fényezést hibátlanra,mert addig nem vagyok hajlandó fizetni a festőnek amíg rá nem mondom az áment,bár ezért az extra kérésért el is kéri a pénzét,de egy majdnem újragyártott mz-m lesz tavasszal,és csak ez számít.Az már biztos hogy nagyobb motor lesz,csak még konkrét célom nincs, ill. annyi hogy egyeránt sport,-és túrázásra is lehessen használni.és minimum 2henger.
Ráfázol ha megveszed.
Szét van hajtva.
Felújítás többe lesz mint a motor...én már csak tudom :D
sorszám: 30544 (102024)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-10-06 20:58:24)
leég és faszán letesteli a gerjesztőkört, meg a pozitív kapcsot is.
Na várj, hogy a búbánatba lenne tudomása az okmányirodának nem átírt átírásról???
Neked a forgalmiban szereplő egyetlen tulajjal kell szerződést kötni, ennyi. Nincs itt semmi okirat hamisítás. Akkor lenne az, ha saját magad írnád alá a tulaj helyett.
Dehogy, simán leég az ellenállás és nincs vele több baj :))
Az igen, de én a billenést írtam.
Azt könnyebb ellenőrizni szemre.
nekem is gyanús a 280,azért kérdezem mik lehetnek a főbb bajai? a vezérmű nem csörög,ezt már hallottam,kicsit még szokatlan,a mai próbaút során fura volt hogy a "hátam mögött" van a lábtartó,és kicsit folyik a szelepfedél alól az olaj.viszont csapágyas a hátsója az biztos mert olyan hangja van mint egy száguldó rakétának,pedig csak 40el megyek.mindezek ellenére beleszerettem,nem olyan mint az SV hogy ráfekszek a tankra azt csőgáz,itt tudok nézelődni is,hála istennek elég magasan van a kormánya ahhoz hogy nekem ne legyen kényelmetlen egy hosszabb út során.
cbr 600f2,de nagyon tetszik,viszont az mz-t hajtani fogom látástól mikulásig ha már ennyi munkát beleöltem,csak azért lenne jobb egy nagyobb vas,hogy nyugodtan bármilyen helyzetben tudjak előzni,hárítani,és nem legutolsó sorban akármilyen pöpec most a kis mz,azért egy Gyékényesi túrára nem biztos hogy vállalkoznék vele.
Ha az okmányirodának tudomása van a csak adásvételis tulajokról is és te mégis a forgalmiban szereplő tulajjal kötsz új adásvételit, akkor okirathamisítás, mert akkor az okmányiroda tudja, hogy gazdát cserélt már előtte a motor, csak nem lett átíratva. Ha viszont a forgalmiban szereplő tulaj nem vitte az adásvételit a okmányirodába még régebben (hogy eladta a motort), akkor akkor köthetsz vele is.
Egyéb esetben az összes tulajdonosváltás után meg kell fizetni az átírási illetéket.
mindenképpen vedd ki a D+ és a DF pont közül azt a szart. az az öngerjedésért felelős. teljesen irányíthatatlanná teszi a szabályzást. az elektronikus feszszab meg lehet hogy bel is baszódik ha benthagyod.
Illetve egész pontosan azt irja hogy a kopási érték 1 mm.
0.5 mm lehet max a hajtókar axiális játéka a sonkák közt.Legalábbis a könyv szerint.
Nekem le kellet venni. Illetve külön van földelés és visszajelző izzó.
Még 600F1-ért is elég kevés az a 280, főleg úgy, hogy műszaki is van rajta. szerintem is ott valami bibi van. Ezek olyan 300-400ezer körül mennek normál esetben.
sorszám: 30532 (102008)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-10-05 22:11:43)
Sziasztok!
Elektronikus fesszabályzót, ha felrakom a mechanikus helyett, akkor az állórészen azt az ellenállást el kell távolítani? És egyéb "teendő" van még?
F hányas?
sorszám: 30530 (102006)
kb +-5mm oldalirányu billenéssel még jó a hajtókar.
tiptop? 280-ért? Akkor arra figyelj, nehogy meg vedd :) vissza fogod sírni az MZ-t
Egyrészt ez legalább 3 kategóriával nagyobb.
Másrészt ilyen olcsón ősdarab lehet, ha nem akkor pedig valami turpisság van vele, egyik esetben sincs kevesebb gond vele mint az MZ-vel, de legalább jó drága hozzá az alkatrész.
Én a helyedben 250-es Suzukit néznék ugyan ennyiért. Jobban jársz vele.
sorszám: 30528 (102003)
Fijjuk!
Van valakinek eladó motorülése ETZ 251-re? aminek ép az üléslemeze? Az enyém sajnosn szétrohadt. Na nem folyásom van, hanem az idő vasfoga volt a bűnös :-)
Márti
Tel: 06/303756206
hudorka@freemail.hu
Fijjuk!
Van valakinek eladó motorülése ETZ 251-re? aminek ép az üléslemeze? Az enyém sajnosn szétrohadt. Na nem folyásom van, hanem az idő vasfoga volt a bűnös :-)
Márti
hudorka@freemail.hu
Fijjuk!
Márti
hudorka@freemail.hu
Miért lenne okirat hamisítás. Nyilván nem íratta át senki ha csak adásvételi van, tehát az egyetlen legális cselekedet, ha az utolsó, forgalmiban szereplő emberrel írtok adásvételit.
Felesleges átíratásoknak nincs értelme, darabonként eredet vizsgáztatni, illetéket fizetni, biztosítást kötni/lemondani...
vissza raktam a gumikat nem hagytam ki semmit :) szereztem rajzott és az alapján mindent vissza raktam
Azt nem tod hogy a hajtókarnak mennyi lehet az elmozdulása oldalra a két sonka között?
Mondjuk a csapszeg sikba van a sonkával. a teret is megnöveltem, mert esőnak azt hittem hogy bele üt a dugó a henger fejjbe, de így is ezt a szőrnyű hangott adja ki.
visszaraktad a zajcsillapító gumikat? szörnyű hangja tud lenni egy hibátlan blokknak is. ellenőrizd, hogy mekkora a présrés. etz250 nél legalább 1,3mm. nem lett belőle kifelejtve valami? pl dugattyúcsapnál a tűgörgőkosár görgőkkel együt..bár ez brutál hülyeség.. de mondjuk a dugattyúcsapot rögzítő biztosító gyűrűk???
Hali!! Tudna nekem valaki segíteni?
Olyan problémám van 250es etz-mel hogy
frissen furt új hajtókar a szemem előtt centirozták a főtengelyt jó frissen fúrva (nem ferdén)új csapágyak skfc3as és nagyon nagy kolompolás hallatszik ki a hengerből .olyan hangja van mintha hajtókaros lenne de nem az ja és a hengerfejbe se ér bele. A gyújtás 2,8mm ez hallotam.
szerintetek mmi a baja valaki ha tud segítsen előre is köszönöm
Mesélj, mi volt a probléma a papírokkal. Kíváncsi vagyok, mert nekem is van ilyen gépem.
üdv!
lenne egy hülye kérdésem,szemezek egy honda CBR600assal,ami nagyon tetszene az Mz mellé,kérdésem lenne hogy mire kell figyelni a hondáknál?az Mz marad nálam csak szeretnék egyel nagyobb kategóriára váltani.Az ember 280pénzért vesztegeti,de mentségére legyen mondva hogy nagyon szép a festése, és egy év műszaki van rajta,szóval tip-top.egyenlőre csak játszom a gondolattal,és ha meglesz még a motor mire összegyüjtöm hozzá az átírási pénzeket,akkor mennék érte megvizslatni menet közben a masinát,csak hogy tudjam mire kell figyelnem.
Az lehet hogy lényegtelenek de ez okirathamisitás!!! Vagy irsz egyet közted és a forgalmiban szereplő között vagy pedig visszaigazolod az összes tulaját ha egyiksem akkor soha nem lessz az illetőé a motor !Tudom most buktam bele !
Sziasztok! ETZ-hez keresek féktárcsát,lehetőleg Budapesten! Ha valakinek van, vagy tud esetleg valakit, akitől tudok szerezni, kérem írjon! Köszönöm! Tamás
SZIA!!
Köszönöm mindenkinek a segítséget a TELÓVAL KAPCSOLATBAN:)
Enyébben sérült meg most keresek valami jobb telót cső..
Köszönöm a segítségeteket...
Írni kell egy új adásvételit az eredeti tulaj és közted. A többiek jogi szempontból lényegtelenek.
bocs, nem akartam elküldeni
amúgy tényleg nem tud senki 250es ts ülést???
végülis egy kis munkával újjá varázsolható.....de ha bele gondolok hogy a másikkal ami még otthon van azzal mennyi meló van (mert annak az előző tulaja be dugta a nagy lyukat és furt mellé öt kicsit) ezzel szemben kiégetni a másikat egyszerűbb mint ezt szét vágni az ülésre meg égető szükségem van úgy hogy max csak cserélném :):):)
szerintem a legegyszerűbb (ha megoldható) hogy ha felkeresitek az uj tulajjal az első tulajt, és köttök egy új adásvételit. azt kész. és akkor nincs ez a mizéria.
NINCS ülésvasam, nem is tudok szerezni, de mit-mennyit kérsz a kipufogóért?:D
hello nincs valakinek egy ts 250es ülés vasa? waresznek adnék cserébe egy kipufogót:):)
Ahogy én tudom: az új tulajnak annyiszor kell megfizetnie az átírási illetéket, ahány tulajdonosváltás az évek alatt történt.
De legegyszerűbb, ha az okmányirodában megkérdezed. Vagy mondjuk a police v. papír mizériák fórumon Fullkopy-t v. shamen-t megkeresed.
igen ez így tuti,lehet hogy én is baromságot mondtam,de a depresszió az nem egy betegség?jó meg egy zenekar is de ez most nem ide tartozik,ami a tárgya lenne ennek a szóváltásnak hogy elvileg a gázüzemű motornál is működnie kell a vízbontónak,de 2T ,és 4T benzines motoroknál ez működik
Hali. Van egy motorom amit kivontak vmikor forgalomból, láncolt adásvételije van, az első tulajtól egészen hozzám. Namármost ha én ezt eladom akkor az új tulajnak elég átiratni, vagy az összes eddigi tulajdonosnak át kell???????
lehet hogy nem jó a depresszió(komolyan nem vagyok benne biztos), de a dekompresszió sem, mert az nyomáscsökkenést jelent(búvárkodásnál jelent gondot, olyan mint a keszonbetegség:D. vagy mi a tököm:D) most komolyan, aki ezeket most hallja először az olvasson utána, mert előfordúlhat hogy gyíkságokat dumálok:D.. maradjunk vákuumnál(asszem igy kell irni), vagy szívóhatásnál:D az biztos.
Nagyon szépen köszönöm!
Én egyelőre az agyalási fázisban vagyok, semmi eszköz nincs kész, csak képlékeny tervek, úgyhogy minden első kézből érkező info igen hasznos.
nem rossz a gép,sőt nekem tetszik a hangja,csak amikor jöttél vissza akkor nem hallatszott a hangja a videón,lehet hogy az oldalon volt valami problem.
Összesen: 981 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|