:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Vannak szar alkatrészeim tedd rá azokat.
Rossz kerék, fékdob, szakadt ülés. Minnél szakadtabb és értéktelenebb, annál olcsóbban tudsz rá licitálni.
Véletlenül nem fogják árverezni a motort?
Meg kell próbálni visszavásárolni, persze nem saját nevedre.
valószínüleg igen...sajnos...talán ezt sajnálom az egészben a legjobban...sok mindent végig csináltunk, és most valszeg megy egy telephelyre, aztán onnan meg...
később kivonatják a forgalomból, amit persze hozzá csapnak az adóságomhoz...magyar bürokrácia...
esetleg nem érdekel valakit gyári 150es alapméretes ts henger hengerfejjel? azt hiszem ez érték még, jah meg az oldal csomagtartók.
de ha tényleg kéne valakinek valami esetleg le lehet venni róla...
Az nem is sok. Engem diákként ütöttek el, fél év lábadozással, meg törött vállízülettel. 2millája bánta a biztosítónak, mert jó volt az ügyvédem :)
Ha jól emlékszem Jaky16 viszont jogsi, papírok és biztosítás nélkül ment, ilyenkor pedig neki kellene fizetnie.
ORVOST NEKI!!!!:D:D:D:D:D:D
egyébként biztos lehetne, de nem az MZ-t. Valami korszerübb motornál, kisebb köbcentiben, baromi nagy lendtömeggel, és hosszú végáttétellel, spéci befecskendezéssel...
jah és természetesen akkor is több lenne az annyi:D
Na vazz, ezért nem érdemes biztosítás nélkül mászkálni.
Az APEH képes lefoglalni egy TS-t? Nem ér semmit. Ott fog elrohadni egy telepen :(((
ha a motornak lettek volna papírjai, és nekem jogsim rá, akkor a biztosítóval pereskednének, így maradtam én:D...
egyébként sikerült szilánkosra törni a jobbsipcsontját, mütötték is, tettek be neki egy csomó vasat...
Ezt a szívatást, nincs elég bajod! Ezek szerint elütni csak hajléktalant érdemes! :-(
Hogyan lehetne átalakítani az MZ-t hogy 100km-en 0,91743119266055045871559633027523 litert fogyasszon? :-)
30,6km alatt kér ennyit. 69,4km tolás, gurulás, szállítás nem érvényes.
Alacsony fogyasztás:
109km/ liter!!!
http://autogl.com/bikes/bajaj-platina-125cc-review-new-platina-dts-si-price/675.html
Nem tudjuk.
713 ezer az nem gyenge pénz.
Az össz költség 891583,75Ft. Én egy évben nem kapok ennyit. Valami miniszter volt?
Ilyenkor nem a biztosító fizet a kötelező felelősségbiztosításra? Vagy csak beszedi a pénzt?
Akkor csak jobb a Simson a 2 literrel, mint az MZ 3 literje.
tudjátok volt az a balesetem 1,5 éve mikor elütöttem a gyalogost a 250sel.
Na ennek a fószernak a 6 havi táppénze+korházi kezelésének a 80%(713.267huf), amit az OEP követelt rajtam, és az apehnek adta behajtásra és a kisTS a nevemen volt:(
a jó az egézben hogy 5év múlva a tartozás elévül, és már egy év le is telt... szóval technikusi+ egyetem és le is jár mire elvégzem:D(remélhetőleg jövőre felvesznek, mert
már idén mehettem volna)
na szal ezér van a RIGA csupa nagybetűvel:D
Múltkor mértem, Kassa-Lakitelek /Simson S51-electronic/ pontosan 2 L/100km, 50-55 között hajtva, enyhén tuningolt, dúsra karburált motorral.
Jah, aki bróker, vagy Szemlédi andrás ötöslottónyertes, annak nem fontos a fogyasztás. :-)
őszinte részvétem.
az enyémet lefoglalták, a törzskönyvet már el is kellett küldeni az apeh bácsinak:(:(...
sorszám: 40947 (123683)
( előzmény: 150esRolleres, 2010-08-10 23:03:18)
rosznak nem rosz épp csak Miskolc után majdnem megragadt, tehát ezen nem érdemes spórolni...
Van új témám; néhány nappal ezelőtt elhagytam az olajleeresztő csavart, a nagyot, amit még ha akarsz sem tudsz kiszedni, ill. tegnap előtt elvette két motoros rendőrnö a forgalmimat, mert lejárt a műszaki.
Nem kell válaszolnotok
keleten a helyzet változatlan?:D
Már megint ez a kiba**ott fogyasztás. Hogy nem unjátok még??? Nekem falsolt az ETZ, 6-ot evett nem ment, és mégsem dőltem kardomba. Szerintem te szívinfarktust is kapnál ha ennyit enne a motorod... Amúgy 5 körül eszik az enyém ha jó, de így hogy hajtom neki biztos többet. Én szeretek tempósan menni, nem a fogyasztásra rágürcölni. Amikor még megvolt a swiftem, annyit hallottam hogy a suzuki elmegy 5literrel, egyszer rászántam magam, hogy nem nyomom neki egy tank erejéig. Hát 50km-t bírtam ki, aztán már viszkettem, rosszul voltam, muszáj voltam elrúgni 2esben tiltásig neki...
Simson 50-nél 2,8 liter?
ETZ125 50-nél 3 liter E85.
Ha lenne 2 literes fogyival jó áron 125 4T...
2,2 liter 100km-en az rossz? 1,83l/100km.
Nekem 2 fokozatos volt. Simson karburátorral egész jól ment, de menthetett lenül roncs volt.
A gyújtása viszont nem volt rossz.
egyébként egy ilyenen kezdtem és 1,5 évig semmi baj nem volt vele, pedig ezen tanultam meg motorozni:D:D
egyébként itt van róla pár kép http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/veteran/?dr=38211
a jawa-t is 15be adtad:D:D
Én ingyen adtam oda a rigámat :)
egyébként tényleg jobban jársz simsonnal, mert ott 50-55 lehet tartani, és 2,8ból el lehet közlekedni, csak a simson reális érteéke a 13000forintos rigához viszonyítva max.30000 forint, és ennek ellenére még 60000ér is hírdetik...
a másik, hogy simsonnal se járnék Miskolcra, oda minimum a kis TS kell, azzal rendszeresen jártam is, és a lapos kormány ellenére is kényelmes volt, és egyátalán nem sibbattam el rajta, még akkor sem, mikor az árvíz miatt Eger felé kerültem és 280km jöttem.
a Lidl-ig meg a riga is elvisz:D:D
a gyári fogyasztás 2,2l, a tapasztalat egy picivel kevesebbet mutat, nekem kb a 120km-en evett ennyit...
:))))))))))))))))
Elég sokat.
Simsonnal jobban jársz.
Mennyit fogyasztott 30-nál a Riga Delta?
bár azt mondhatnám, hogy holnap írok is róla egy cikket...
ez több mint valószínű, hogy évek kérdése...:(:(
tegnapi végeredmény 3db biztosíték.20-20-25a
Megyek zárlatot keresni.jobb programot is tudnék magamnak.
üdv.
Na mindegy. Nem ismerem az említett láncfűrész gyújtást. Próbáld ki. Ha működik akkor én is megcsinálom.
Mikor ilyen van a végén: :-D
Na, az a vicc!
de azt a 125 ts blokkot amin volt az nem...
azért nem megbántásból mondom, meg nem is felvágásból, de nem vagyok 15 éves hülyegyerek, szóval van valami fogalmam ezekről a dolgokról...
jah és igyekszem nem a levegőbe beszélni, megint csak nem felvágnék de haza jöttem, a múlthéten, egy olyan ismeretlen riga deltával amit csak aznap láttam, és jöttem 120km-t, és azon kívül, hogy szétültem a seggem, semmi baj nem történt, igaz 25-30al tudtam csak jönni, mert picike(13as) lánckerék volt rajta, a rávaló (15ös) helyett...
Hát mert a babettát tekerni kell, nem rúgni szerencsétlent! :-D
Üdv!
Akinek 125 vagy 150-es ETZ-je,van, és szánna a dologra 3 percet, mérjen már meg 1 dolgot nekem! Tehát ha szembeállsz a motorral, akkor a jobb oldali teleszkópvilla, és a kerékagy-távtartó közötti távolság érdekelne! Tehát hogy ott, mennyi látszik ki a tengelyből!
Előre is köszönöm!
hát a kínai hulladék, ha kézzel forgatom a láncfűrész főtengelyét, akkor is határozottabb szikrát ad, mint pl. a babetta rúgva...
egyébként ha nem működne sincs baj, mert mindig lesz nálam megszakító...
bárcsak már ezen kellene gondolkoznom, egyenlőre nincs is mire rátenni, mert a kisTS-t is elviszik:(:(, a rigának meg gyárilag tiris gyújtása van:D:D...
Hát ez az 10-12000-nél OK, de mi van alatta? Ugye itt az MZ max fordulata is részterhelésnek számít. Mit csinál mondjuk 3000-nél?
Szerintem, attól még, hogy 10-12000-nél dolgozik folyamatosan, kínai hulladék marad! :-)
igen a babetta gyújtás nagyon megbízható, szépen kipörög, ellenben egyeirányítás után is hatalmas teljesítménye van...
a kínai hulladék 10-12000 fordulaton dolgozik folyamatosan...
Ja és ez minimális reszeléssel felrakható az MZ kúpjára, és jobban megbíznék benne, mint egy kínai hulladékban :)
Babetta gyújtás. Azon van világító tekercs a világításhoz.
Versenyen is használják.
Persze a FET jó ebben az alkalmazásban, csak nehogy abba a hibába essél, mint amit mondasz, hogy leragadsz a FET bűvöletében és mindent azzal akarsz megoldani, pedig lehet hogy az elavult tranzisztor használhatóbb bizonyos helyzetekben. Erre hoztam példát.
Szerintem az eléggé visszalépés. Egyébként láttam már megszakítós Stihl-t is.
Nem a gyújtásról szól, az biztos. Nem szeretem a kontárokat.Nem az a gond hogy valaki nem tanult meg egy szakmát, hanem az hogy később se néz utánna dolgoknak, de hintik az igét.Nem tudom milyen iskolát végzett a kolléga, de felsőfokú elektronikait valószinüleg nem. Vagy ha mégis, nagyon régen. Ezek a dolgok mint írtam nem jelentenének tragédiát, de később se képezte tovább magát. Gondolj bele, mit tudtál amikor befejezted a sulit. Kötül belül tudom, mert tanítottam szakközépben is, dolgoztam is együtt frissen kibocsájtott műszerészekkel.De volt mérnök kollégám is, aki leragadt a csöveknél, és azokat istenítette.Valahogy ő se ismerte a félvezetőket.
A védelemről. A multkor még te is tudtad hogy a hexfeteket nem lehet kinyírni túfeszültséggel.Tehát a kimenetre nem kell védelem. A trabi gyújtás nem egyszer pont a kimeneti védő diódák zárlata miatt ment tönkre.
A bemetet nem kell különösebben védwni mert legfeljebb negítív fesz árthatna meg neki, azt meg nem találsz a környéken.
10 ampernél valóban ugyan akkora lenne a fesz a feten. De 3 ampernél nem igazán lehet több a gyújtásnál.Az pedig még a legrosszabb IRFP460 altipusnál is csak 0.75 volt.De vannak olyan altipusok is amiknél ez csak 054 volt. Ha nem ilyent kapok akkor két fetet használok. A feteket lehet paralel kötni, akkor pedig még a rosszabnál is 0.38 volt az eredmény. Hidd el hogy nagyon hasznos hogy nem maradék fesz van a feteknél hanem ellenállás. Ezért lehet paralel kötni őket és ezért feleződik meg kettő esetén a fesz.
De én ezzel tényleg befelyeztem a vitát. Mindig megfogadom, de tényleg ideje lenne be is tartanom. Van hasznosabb és kevésbé idegesítő elfoglaltságom is mint itt gyűrődnöm. Aki akar csináljon rosszabb cuccokat, aki akarja használja azokat. Egyébb kéedésekben adjanak tanácsot mások. Nekem egy fillér hasznom nem volt az ideirogatásból, Talán ha három gyújtást csináltam itteni embereknek, azokat is önköltségi áron.
Szóval semmi okom arra hogy ide írjak.
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|