:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
A teknőc a nyúllal szokott versenyezni. :)
Csak lenne jó ez a billentyűzet, akkor tudnék szebben is irni....
No comment
Megadom magamat...Presidente..
Amatőr mz-és vs nagy hondás
Teknőc vs Sas-Nincs esély
DDDDDDDDDDDDDDD
Teknőc
Hülye kérdés VS Honda
Por favor senyor Presidente
Látom szereti a barátságos kakaskodást
Si,si...
Mág ha nem is vagyunk egy súlycsoportban
De a Tortuga is anda visszacsipni az erős Sasnak
Szép a Honda, de ez nem Mz Forum szenyor Comandante?
Viva de Revulicion
Még ha ezért kötél, kivégzés is jár.
De meghalok a Sas előtt,s fegyvert leteszem.
Por favor, Tequila nincs, de rum lesz az ellátmányba signor Capitano....
DDDDDDDD
Teknőc
Hülye kérdésre hülye válasz
Nekem is ennyi infóm volt csak.
Gondoltam, van itt valaki, aki tudja erre a választ.
Eladó válemény- félek, mert az nem lenne pártatlan érthetően.
Remélem, péntek késő este elkészülök a géppel. Az alkatrészek megérkezésétől függ...
Teknőc
Mondjuk most le fogsz fejezni, de nem tudtam milyen cuccokra van szükséged a Hondára.Munkatársam évekkel ezelőtt épített egy cb 900-at, maradt neki pár széria alkatrész is.Többek közt meg van neki a hátsó lámpa is, az ugyanaz a Tieddel.Úgy emlékszem meg vannak a gyári kerekek, kipufogó, 2db tank az tuti, ilyesmik.Ha vmi kompatibilis a Tieddel, és vagy kell valami írj, hátha van neki jó állapotban, óccsóér adja, cserébe vihetsz neki méhcsaládot is, azt nagyon szereti:)
Folyamatosan töltöm és kommentálom a képeket ahogy haladok.
MZ az amatőröknek való, nekem nem kihívás :))))
Ha összeáll a Honda akkor a kis TS-t is meg akarom csinálni ugyan ilyen patentre. Egyedi ülés, egyedi rozsdamentes kipufogó, bézs fényezés, esztergált, polírfejű csavarok. Aztán ha összeáll a CNC-m akkor csinálok hozzá saját műszereket is, meg kezelő szerveket is.
Verseny. Én menni akarok, de a csapattársam, akinek van utánfutója eltűnt mint oroszok közt az aranyóra.
Remélem nem talál ki semmi hülyeséget nekem.
Majd a végösszeszereldében készült fotókról is kérünk sajtóanyagot!:)
Nem volt Neked jó az Mz?Ennyi idő alatt már 5-öt összeraktál volna!:)
Na lesz Máriapócson kergetőzés?
Én megyek szurkolni, képanyagot készíteni, és visszafogottan italozni!:)
Sarukkal egyetértek.
Nem rosszabbak mint a forrasztás, ha jó a fogó. Sőt, a forrasztástól rideg lesz a nyakánál és könnyebben letörik, meg állítólag az ónpestis is megtámadja az időjárásnak kitett forrasztást, de én ilyet még nem tapasztaltam.
Azt majd nekem is kell.
TS-en és a Hondán is.
Újra kábelezés egyébként iszonyat munka, ha nincs minta, és csak egy darabot csinál az ember. Egyenként behúzni, beigazgatni, méretre vágni, végigszerelni iszonyat sok végződést...
Szóval vedd le az eredeti kábelezést sértetlenül. Akár el is vághatod a csatlakozásnál, csak feliratozz mindent, hova kell dugni. (én kicsi öntapados címkéket hajtok rá)
Aztán fogj egy deszkát, terítsed ki rá a kábelkorbácsot, rendezd el, hogy áttekinthető legyen az összes elágazás és végződés. Verjél le két szöget az összes végződés előtt 20cm-re a deszka szélén. A végződések oldalra fognak kilógni. Ahol elágazás vagy kanyar van, oda szintén leversz szöget, hogy azon tudjon fordulni a kifeszített vezeték.
Ha ez megvan már csak rá kell feszíteni a szögekre a vezetékeket a kapcsolás rajz és az eredeti köteg másolásával. Végződések túllógása 30cm legyen legalább, hogy legyen miből igazítani.
Ha fent van minden kábel, akkor vastag cérnával, vagy vékony madzaggal, végighurkolod a kábeleket. (gyorsabb, tisztább, olcsóbb és jobb mint bármi más.) Beigazgatod, mehet rá a védő cső ha akarsz, megszereled a végződéseket és már mehet is a helyére.
Sajnos túl sok fajta színt nem lehet kapni. Csíkozott vezetéket kereskedelemben még nem láttam. Arra kell csak figyelni, hogy az egyes végződéseket kb. logikusan jöjjön ki, tehát leginkább csak annyi szín kell amennyi csatlakozó a fogyasztóknál van, mert két egyforma vezeték el tudja rontani a napod :) Gond csak a lámpabúrában lehet ahhol összefut az összes vezeték, itt feliratozni kell. Van direkt a kábelre rakható cimkézhető gyors kötöző, de én szerintem simán ISO csatlakozókat fogok használni, mert azt nem lehet máshogy összedugni.
Dolgozgattam a Hondámon.
Akit érdekel itt megnézheti a képeket:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.274250462657326.65324.100002171242459&type=1&l=4f366a5691
Végszükségben etz250ét megcsinálhatom. Azt le tudom mérni. :) Még megvan a jószág.
Etz 250.Amúgy lehet az lesz a vége, a trophymon már két részletben átkábeleztem, és megbízható, de itt egy kicsivel több a tyúkbél.De nagyon felbosszantom magam ősszel az off időszakban neki esek.
Ha ismerném a kábelhosszakat akkor bevállalnám. Milyen motorod is van?
Amúgy a szín kikerülhető ha nagyon nincs színes madzag. Jelölő csövecskéket kell használni.Rálell huzogatni párat a kábelekre és akkor tökéletes, lekoptathatatlan jelölést adnak. Csak meg kell őrizni az átalakított bekötési rajzot.
De elvileg van bolt ahol tudnék szineseket venni. Csak meg kell kérdezni a cimbit hogy hol is láttuk. Valami kábelgyártó saját boltja.
Ja és kölcsön kell kérnem egy célszerszámot a saruk préseléséhez. Az hiszem az előbb említett cimbinek az is van. Vagy tud kölcsönkérni. Mégvalami: Motor kábelköteghez nem zsugorcsövet szoktak használni hanem bipoláncsövet. Kicsit be kell puderezni a kábeleket akkor egész passzos csőbe be lehet húzni őket.
Tartósnak elég tartós lenne, a mai szigetelések mintha jobbak lennének mint a régiek. Ha az ember rendesen felnyomja kábelre a sarukat, azok nem szoktak lejönni. A megbízhatóság is a saruktól függ leginkább. Meg attól hogy a köteget hogy rögzíti az ember a motoron. Ne feszüljön, de ne is lógjon.
Nem túl bonyolult dolog.
Igazából te is meg tudnád csinálni. Ha nincs fogód lehet a sarukat forrasztani is.
Debrecenben a hobbi elektronikában ez a legolcsóbb!Megdöbbenten hallom, hogy Bp-n olcsóbb!Multikban én se vennék ilyeneket.
Ha ötezer az anyag akkor feldobom a labdát:
Ki készít nekem 10.000.- ért egyet?Határidő, ráér, ha a készítő be is építi akkor a színek se lényegesek, csak a megbízhatóság, és tartósság.Na?:)
Azért manapság drágábbak ezek a cuccok.
De azért 15ezerért én is szívesen bevállalom a kábelköteg készítést. :D
Legyen az anyagköltség kábelestül mondjuk 5 ezer. Lassú lettem manapság, lehet hogy elalszom gyártás közben. Ezért számoljuk az időt egy órával. Tízezerforintos órabérét még a kormányt is hajlandó lennék dicsérni, még ha adóznom is kellene belőle akkor is.:D
Legalábbis így hiszem.
Az utolsó megjegyzésemhez:
Doktor úr, manapság olyan határozatlan vagyok. Vagy nem?
Csúszósaru kb.10forint, zsugorcső kb. 200...rendes helyen. Praktikerben 3* ennyi.
Mutatsz két gyatra fotót semmi leírás, semmi azonosító, így elég nehéz.
Vagy úgy is mondhatnám "Hülye kérdés, hülye válasz" :))))))
Na de amúgy kérdezd meg az eladót, nála nem tudhatja senki jobban.
De örülök, hogy ezt már nem érthető félre. Már kezdtem hülyeséget gondolni. Mondom itt Mordor földjén csak orkbeszédet értem, oszt a jó társakkal meg csak veszekszem...DDDD
Sztender-Találtam, képzeld, az mz klub oldalán egy bontótól szerzek be szinte mindent.
S találtam egy nagyonsegitő itteni kollegát is, aki szegedi, s találkozok vele Pénteken.
Újravezetékelés- sokat segit, jó dolog, még a 12Vnak se árt.Jobb lesz a rendszer, tapasztaltam, bár nekem 6V a rendszerem. DDDD
Teknőc
Ja, így értelek!:)Rossz a fórumozásban az élő szó és a hangsúlyok hiánya.Ez mindíg is így marad, ezt még bill se oldja meg csak részlegesen.
Nálunk is van elég jó teleszkóp felújító cég, ha az adott céged jól dolgozik hosszú életű lesz a telód.Találtál közép sztendert?
Gondolkoztam az etz újravezetékelésén, és van is mz clubtárs aki készít 14000 forintért.Elsőnek nagyon vad számnak tűnt.Keresgélésre neten 26000 forintért láttam kábelköteget.
Ma elmentem csúszósarukat venni, mert már kifogytam, 20 db csúszósaruért, és 2 szál zsugorcsőért fizettem 990 ft-ot! (schokk!)
Így már reális árnak tűnik a kábelköteg, és ráadásul színazonos is.
Szia!
Tudom, nincs azzal gond, amit tanácsoltok,azzal se,
hogy amögött van alap.;)))!
Ez nem baj, csak amire kérdezek,
arra nem kapok választ.Erre céloztam.
A fórum ilyen téren gyakran félremegy, ezért nem olyan jó itt kérdezni adott dolgot.:((Ez itt senki hibája.:)!
Tehát a kérdések után gyakran másról szól a tanács s ötlet.
Engem az izgatott, hogy miért van akkora különbség a két teleszkóp ára között.
Mindig olyan tanácsot kapok, amit nem kérdeztem.No, mindegy.:)))
Azokra várok választ leginkább, amit kérdezek, azért mert nem tudom, hogy arra mi a válasz.;)
Mindenesetre nem derült ki ez se, s félek hogy az olcsóbb tré minőségű, a drágát pedig nem éri meg nekem.
Trét meg ennyiért nem veszek...
Így marad, mint eddig, a használt teleszkóp, azzal ha bukok,
kevesebbet bukok.
Másik sikerül találni egy céget,
ami pont telófelújítással, újraperselyezéstől kezdve teljes felújítással foglalkozik.
Velük is felveszem a kapcsolatot, pontosan hogy mint, mennyiért dolgoznak.
Teknőc
Mi csak tanácsokat adunk, nem muszáj megfogadnod, és ha "állítunk" valamit annak lehet van alapja.
M-tom!
Tetszett a legutóbbi "klubos" túra.
Jónak tűnt, jó szervezéssel.
Ha még sok ilyet látok- talán-talán egyszer én is felbukkanhatok, a messzi-messzi galaxisból...Főleg, hogy ennek tényleg jó volt a visszhangja is.
Bár, ennek rengeteg dolognak kell nekem klappolni, főleg a kevés szabadidőnek.Sok másnak is...
Nagyon úgy tűnik, hogy a szükség és a csóróságom miatt használt telók lesznek megint fent. De ez van, állítjátok, hogy jobban járok, lehet, mert még újat eddig nem tudtam venni soha, így nem tudok ebben a kérdésben nyilatkozni.
Csak hogy a használt jóval olcsóbb.
Koránból idézve:
Szegénységem a Büszkeségem....
Ez van!
No, megyek gályázni.
Hétvégén talán lesz szabadidőm, az előrejelzések szerint, megcsinálom a gépet akkor, oszt Székkutasi találkozó,meg a túraútvonal bejárás, stb. stb.
Teknőc
Nem kaptad meg a levelem?
Hívj fel, 62/315-804, este itthon vagyok.
üdv.: R
Az igazat megvallva, most épp használt telót keresek egy bontóból. Meglátom, hogy mennyiért, s esetleg majd mit kapok.
Erről majd több infót is adok, ha vásárolok onnan.
Teknőc
Ez mind jól hangzik, tetszik is,
de van ellenpélda is!
Pl? -az enyém. Használt, de felújítottat vettem 8 ropiért.
Egy párban volt.
Láttam külsőre szebbet is, csak használt ugyebár. Gondoltam.
Egy kisebb esztétikai hibát nem számítva jó vételnek tűnt.
Próba után is.
Most meginogtam, hogy a használt jó vétel volt-e akkor. Na, mindegy.
Másik, jelenleg még magamra sincs most sok időm, ezért gondolok most egy új vételére, oszt majd kiderül mit tud.
Mennem kell a motorral, mert van még elmaradásom néhány apróságban.
Értem, s örülök, hogy neked ez sikerült. Nem erről volt igazán szó.
Ha lesz szabadnapom tervezem, hogy megnézem, akkor döntök még hogy adjak-e neki esélyt a felújításra.
De nem ez volt a kérdésem.
Mért van két teló között ekkora anyagi rés,különbség?
S melyik lenne a jobb?
Ez volt a kérdésem.
Felújítás meg kiderül..
Azért arról se tettem le....
Teknőc
de erre csak Keri gondolkodott el..
Én vettem legutóbb a börzén egy párat (használt, gyári) az ETZ-hez. Természetesen nem egyben (úgy 5-6e körül lett volna), hanem 2 külön eladótól (csak egy-egy db volt nekik), 1000,- ill. 1200,- Ft-ért... remélem ők nem olvassák a fórumot...;-))
Korábban felújítottam a meglévőket, de a szelep megadta magát az egyikben. Szétszedtem, az újból-régiből összeraktam egyet, ami 2 személlyel tökéletesen abszolválta a legutóbbi túrát és még maradt tartalék alkatrészem is.... :-))
Amíg van ilyen lehetőség, nálam felejtős minden utángyártott távol-keleti....
Tudod használtan vettem, és akkor se volt patika állapot. Gondoltam, 2 évet elmotorozok vele, de ez egy év lett.
Amivel vettem anno, az kihúzta a 12 évet szépen.
Érdekes, hogy az öregek azt mondják, inkább vegyek újat.
Egyenlőre ezt teszem,
s meglátom hogy mi lesz...
Teknőc
Szerintem is rakd rendbe a gyárit, sokkal jobban jársz, és nem vered magad felesleges költségekbe.
Nem lehet összerakni a meglévőt?
Általában olajat kimosod belőle, feltöltöd frissel, teszel bele szimeringet, annyit elmegy mint a gagyi.
Persze ha nincs nagyon szétkopva.
Valszeg az olcsóbbat rendelem majd meg, fizetéskor. Addig a motornak s nekem is kényszerpihenő, kerékpár marad.
Teknőc
Hát ebből meg nem mondom neked.
Lehet hogy a drágább az eredeti?
Bár elég pofátlan árak vannak, mert 9000 a kocsimhoz a Monroe darabja.
Sajnos nem lehet kapni olyat ami 1 szezonnál többet bírna. Én még kaptam rendes Jawa telót, arra átraktam a rugót, az elég jól bírja magát, de újabban azt is tajwanból hozzák és el is durrant 2 nap alatt havernak.
Most azon törjök a fejünket, hogy eredeti, rossz telót felújítunk ipari hidraulika alkatrészekkel, mert azok viszont olcsóak.
Lehet kapni keménykrómos szárat, csúszócsapágyat, tömítéseket, csak időm nincs ilyesmire.
Sziasztok!
Most komoly kérdésem van, ugyanis elszállt a hátsó telóm, amit tavaly használtan vettem.
Ja, és a középsztenderem is kettényílt szimpla használat után…
Csak úgy, hosszában. Más bajom már nincs,…
No, vissza a teleszkóphoz:
Melyiket érdemes megvenni, (mert ebből használtat már nem szeretnék venni)
s miben különbözik a tulajdonságuk, hogy ekkora ár különbség van?
Illetve melyiket ajánljátok a 2 közül?
http://webmotors.hu/spd/2100000100033/LENGESCSILLAPITO_HATSO_PAR
http://webmotors.hu/spd/2000000012452/LENGESCSILLAPITO_HATSO_BAL
Teknőc
Na ma meg volt a próbakör, kiugrottam nagyimhoz kalácsért. :D
Most a torok teljesen jól tömített, viszont még az alapjárat kicsit zabolátlan, de egyenlőre hagyom így.
A 4-es igyekeztem 80, vagy afölötti tempót tartani(4800), helyenként 5000 fölött is pörgött.Így a fogyasztás 3,4l/100km, amivel igen elégedett vagyok.
Szerintem továbbra sem fogok tartósan 75nél többet menni vele, de azért jó dolog tudni, hogy képes lenne rá a gép.
Hű! már annyi az idő?
Felhívom akkor neked, én most a túraszervezéssel vok el, nem tudom még mi lesz. Sok a meló,szabadidő nuku..
Este felhívlak, oksa?
Teknőc
Valószínűleg a lámpafejben rázódott szét valami, meg is érteném mert a tömítés onnan kirohadt, vagyis rázkódik a teleszkópon rendesen.
Jövő 7 szombat menni kéne, főleg azért mert akkor van székkutason a találka, de ha tudod kérdezz rá a Nyomozótól... remélem nem rakták arrébb.
2 személyel (96+58kg) 100km-en 3liter.70-80km/h közt.
TS125
Szia VG!
Akkor a jó a gép?
A kis ts is ezek szerint?
Ha lesz szabadidőm, akkor kerülhetnék egyet..;)
Bár most a szabadidőm az alvási időben kimerül jelenleg...:(((
De talán a jövőhéten Szombathoz mit szólnál? A többi infót majd telefonon.
Teknőc
150es hengerrel, ETZ karbival nekem az elmúlt 1 évben eddig a legnagyobb fogyasztásom volt 3,5, azt is most a télen mértem ki :D Igaz én utast nemnagyon szállítok, de azért ma is Szegedről jövet néhol 90nel téptem neki.
Üdv!
Megosztanám eddigi tapasztalataimat a dellorto phbh 26os karbival kapcsolatban.
Vasárnapra belekerült a már említett simson fúvóka, aztán örültem is, mert viszonylag rövid idő alatt sikerült belőni délelőtt, így bizakodva vártam a Miskolci utat.
Volt a tankban 4,5 liter benzin, gondoltam elég lesz, mert nem sietek(70km/h).
A gép már egy fokkal ugyan jobban ment, de nem volt kifejezetten lelkes mikor 70ről akartam gyorsítani.Gondoltam szembe szél meg minden, de legalább biztos alig eszik, ilyen teljesítményt egy jobb 22es karbival is tudott.Ennek fényében eléggé meglepődtem mikor Sárospatak után tartalékra kellett fordítani, ezek szerint majd 3l benzin fogyott el 50km-en!, aztán eszembe jutott, hogy még voltam erre-arra, de akkor sem lehet több 70km-nél.Gondoltam a szakadó esőbe nem cserélek karbit, mert hogy nálam volt a régi is, inkább tankolok még Szerencsen. Miskolcra menet, még egyszer gyertyát kellett cserélnem, de ezt már a sisak alatt röhögve tettem meg a szakadó esőben, ráadásul egy olyan helyen ahol alig volt fél méter padka.
A hét folyamán még voltam Kazincbarcikán ahol Dünci360 kiváló társaságában, egy Palmatex segítségével újra rögzítettem a karbit, és meglepődve tapasztaltam, hogy így se lett sokkal jobb, ekkor már gyújtásra gyanakodtam, ezt igazolta is a motor, ugyanis már egyik gyertyával sem indult, méregettem multi méterrel, ellenőriztem a csatlakozókat, kondit cseréltem, és végül drága barátom vette észre, hogy a megszakítóm nem áll a helyzet magaslatán, kicseréltem ezt is, és indultam vissza Miskolcra, nyilván szakadó esőben.
A motor igen jól ment talán még gyorsabban is ment volna ha néha látok is valamit, de ennek ellenére minden baj nélkül visszaértem.A gép alulra még mindig sokalt egy kicsit, de ha nagyon elvettem a kaját nem volt alapjárat, további fals levegőre gyanakodtam, ezért másnap a egy levakolt csavart is újra ragasztottam.
A héten tettünk még egy kis kirándulást Düncivel Bükkszentre, ahova én még egy barátomat hoztam aki kb 75 kg körül lehet, hát jó kis próba volt a TS-nek, de sikerrel végig csinálta igaz volt egy hely ahová csak egyesbe vitt fel minket, de annak is örültem, hogy nem kellett tolni.
Este még leengedtük a benzint belőle, és kijött egy 4,6-os átlag, amit kicsit sokaltam, bár tényleg nem volt egy séta galopp a kétszemély+város+hegy menet.
Ma pedig meló után indultam haza, 5l benzinnel, Nyíregyházáig viszonylag jó tempót mentem, helyenként 85-90el is, sajnos a kipukönyöknél kiégett a tömítés, így erősen kifújt, de 4-5000nél nem éreztem ezt inkább alatta, volt jelentős a hanghatás, és a teljesítmény vesztés, Nyíregyen ismét tartalékra kellett fordítani, tehát takarékosra vettem a figurát mivel, hogy közbe hugomat is felvettem, városon kívül a 70et igyekeztem tartani ami gyerekjáték volt.Otthon még 4dl benzint letudtam engedni belőle.
A fogyasztás így alakult: az egész útra nézve 3,5l, csak a nyíregy-kisvárda táv 3l kereken.Ez szerintem nem rossz, mert ki is fújt, meg falsot is szívott.
Ma este még levettem a karbit, és most a kpe csövet epokittal ragasztottam a csonkra, majd holnap reggel kiderül, hogy tud-e még falsot szívni.
Egyenlőre a dellortónak minden esélye meg van rá, hogy a motoron maradjon.
Én pont ma rendeltem suzuki katanához ékszíjat és mondták,hogy ha véletlen nem jó a méret küldjem vissza.Kicserélik vagy vissza utalják az árát. (mondták,hogy nyugodtam kivehetem a csomagolásból,próbáljam fel de ne inditsam be és ne menjek vele)
Ha rendelted, akkor vissza kell küldeni. Törvény szerint még csak indokolnod sem kell. Csak a postaköltséget kell állnod, ha jól tudom.
Igen szekunder lánc. Az a bosszantó, hogy a környéken nem is kapsz ilyet. A moped91 forgalmazza, írtam nekik is, de semmi válasz. Azt mondják ez a jó.Az igaz hogy 1/2x1/4-es de a görgő mérete kisebb. Ha más nem lesz kis etz-ét teszem fel, csak az meg szélesebb.
Ez szekunder lánc?
Én a primerlánccal szívtam annó. Rövidebbet adtak belőle. Cuppanósan kell felmennie a szűz láncnak, de ez csak tengely görbítéssel lehetett volna. Pár láncszemmel rövidebb volt. Visszavették szó nélkül, a másik helyen meg kaptam jót, csak bosszantó, hogy kétszer kellet mennem, de hogy már egy vacak szekunder láncot sem képesek jót adni...
Üdv!
Ha kis Ts-re láncot vesztek, figyeljetek a méretekre. Már a 3. boltban akarnak rossz méretet adni. A görgő 8.51 helyett 7.7. Állítják, hogy ez való a kis Ts-re. Gondolom ilyen favorit lánccal terítették le a boltokat. A jó méret 12.7x6.4x8.51. Vigyetek tolómérőt.
Kandós voltam.
De én tényleg az voltam, gyengeáramos, Tavaszmező utcás. Az erősáram nem az igazi, csak egy fokkal különb mint a gépészet. :D
De azért jártam a központi épületben is, a kolesz környékén is.
Csak nagyon nagyon régen volt a dolog. 28 éve. Bizony, már a fősulis 30 éves találkozót megtarthatnánk nemsokára.:(
A budai hegyeket is ismerem valamennyire, gyerekkoromban még sok helyen erdő is volt, érdemes volt ott sétálni. :(
Klub 104 környéke, ha ennyire ismered...
Illetve a Sárga szöcske nyomtávja, bár én RKK-ás voltam..DDD
Hármashatárhegy is jó, főleg ha közben Mátyás hegyet is megejti az ember...
Szakadék mentén, fől a fenyvesekhez...
Utána át a másikhoz, a Hármasra fel..
Néha hiányzik még...
Teknőc
Nem tudom. Se tsem, se kilométerórám nincs. :D
Ha jól vettem ki melyik környékről beszéltek, akkor az nem Kandó, csak a durungáramos rész. Esetleg a koleszban fordulhatnak elő úriemberek. :D A valódi Kandó a Tavaszmezőutcában van.
Nekem már attól szívrohamom van ha ránézek egy biciklire. :) Már a gáz tekerése is komoly fizikai kihívás számomra. :)
Nem, csak arra szoktam bringázni :)
Pár hete feltekertem a Hármashatár hegyi reptérig, de szerintem közben volt egy infarktusom :D
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|